güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ULAŞIM AŞ’NİN ZAMLARINI KİM YAPTI?

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:48

Büyükşehir Belediyesi Bandırma Ulaşım AŞ’nin taşıma ücretlerine yaptığı zamlardan sonra, Bandırma halkının ‘ Her tuttuğunuz altın olsun ‘ temennilerine uygun olarak, sevgili ve kıymetli halkımıza:

Tam bilet: 2,60 TL

Öğrenci: 1,25 TL

Sosyal ( Öğretmen ve 60 yaş ): 1,85 TL

Diye sunulan İstanbul Belediyesinin toplu taşıma araç fiyatlarına bakmayın, gerçekçi olan fiyatlar bizim yaptığımız zamlı tarifelerdir!

Biz Bandırma halkını düşünerek nakit binişlerde sadece yüzde 25 zam yaparak 3 TL’lik ücret uygulamasına geçtik!

Kartlı uygulamamız      3 TL

Öğrenci                          2 TL

İndirimli kart olayı sadece öğrencilerde kaldı. Yeni kart çıkarmalarda veya her yıl yapılan vize işlemlerindeki fiyatı 5 TL den 7,5 TL ye çıkarmasaydık, şirketimiz zarar görecekti! Siz zam sever Bandırma halkımızın iyilikseverliğine güvenerek bu zam yapılmıştır!

Biliyoruz başta Bandırma Tüketiciler deneği olmak üzere üç beş kişi Cumhuriyet meydanında eylem yapacak. Yaptığımız zamlar için bizleri eleştirecek.

Halbuki bizim bu konuda hiç kabahatimiz olmadığını bilmeleri gerekir. Hükümet yakıt fiyatlarına zam yaptıktan sonra, Ulaşım AŞ’nin taşıma ücretlerine de otomatik olarak zamlar oluverdi!

Kısacası siz İstanbul örneğine bakmayın. Onlar muhalefetlik olsun diye ulaşım ücretlerini ucuzlattı! Asıl olan bizim zamlı icraatlarımızdır.

Eğer bizler yanlış iş yapsaydık, sizler zamlardan memnunluk duymasaydınız, sürekli olarak bizleri Balıkesir’de iktidar yapar mıydınız?

Biliyorum Ulaşım AŞ‘nin ‘ RİNG ‘ seferlerinden memnun değilsiniz. Yine biliyorsunuz, ‘ RİNG ‘ kelimesinin anlamı ‘ çember, daire, yüzük ‘ diye geçer kitaplarda. Bu durumda, devamlı daire çizerek dolaşan araçlarımızın başı dönmez mi?

Bu sorumuza da kafa salladığınıza göre, sizlere hayırlı, zamlı günler diliyorum.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.