güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

OKUNMASI CAİZDİR !

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:47

            “Erkeğin iyisi kebapçıda belli olur!” diye bir haber yapan gazetenin  tıklanma rekoru kırması , tam bize göre bir  haberdir!

            Bir zamanlar dünya bankasının ülkemizdeki yoksulluk kriterlerini belirlerken , Türkiye ‘deki renkli televizyonların zenginlik kriteri olamayacağına karşılık , evlerdeki buzdolabı sayısının zenginlik kriteri sayılacağını  söyleyen lider haberin saçma haberin haberciliğine ne demeli?

            “Aşık olmak için yoğurt ve et yiyin!” Asgari ücretin 2020TL olduğu bir ülkede  et yiyemeyeceğime göre, asgari ücretlilere aşık olma yolu kapanmış demektir! Siz gelin bu haberi okumamış olun,  siz; “  iki gönül bir olunca samanlık seyran olur!”  sözünün yalancılığına inanın!

            “Canı sıkkın kadın ya parfüm ya da çikolata alıyor!”  Avrupa ‘da bu tür harcamalar için yılda  90 milyon dolar ödeniyormuş. Bu haberi boş verin  bizim ülke insanı için pek geçerli değil!

            “cami inşaatımızın iki minaresini satıyoruz, tapusu cennet verilecektir. DUYURULUR!”

            Böyle bir haberi es geçmek mümkün mü? Böyle haberler sadece benim ülkemde oluyor  diye , sakın üzülmeyin!

            Şimdi sıkı durun . bu haber  İngiliz Vital Dergisinin  Liverpol’de 200 kadın – erkek üzerinde yapılan araştırmasıdır. Araştırmaya göre , “ Yüzük parmağı  işaret parmağından  daha uzun olan erkeklerin  cinsel gücü daha güçlüdür!” deniliyor. Haydi parmak inceleme yarışına!

            Ayakta çiş yapmanın açıklandığı 2005 yılında , aynı yıl içerisinde gazete haberlerine göre  “Pisuarlar törenle açıldı!” haberi  , habercilik yarışında ödül alıp almadığı merak konusudur!

             “trenle aynı yöne gidiyordum .Korna çalıp bana yol vermesi için uyardım , sanırım korna sesini duyuramadım “ Adamın mahkemede verdiği ifade bu. Gazete haberinde  adamın adı, aracın plakası açıkça ifade edilmiş. Biz isim vermeden  haberin güzelliğine hayran kaldık ve sizlere duyuralım istedik!

            Şimdi bütün kirlenmişliklere karşı,  medyada ki böyle  zevzeklikleri takip etmek kötü mü? Köhnemiş ideolojik haberleri dinlemek  veya okumaktan bıkmadınız mı? Yandaş medyayı takip ede ede , kafanızın şarjı bitti! Siz gelin böyle abuk sabuk  haberleri takip edin , birazcık keyfiniz yerine gelsin …

            Okul isimlerinin satışa çıktığı , benim güzel ülkemin güzel  güzel insanları,  Metin Uca’nın  kitaplarını okuyun , bu kez keyfiniz iki katına çıksın…

            Dedik ya, okumak caizdir!

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.