güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

“ MÜHRÜ SÜLEYMAN” İŞTE FERMAN, İŞTE DERMAN!..

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:51

 

“ Mührü Süleyman” deyince bazılarımızın aklına Sultan Süleyman, Süleyman Demirel, Kral Süleyman falan gelirken, bir kaçımızın aklına da; “Mührü Süleyman kimde ise Sultan O’dur” “Mühür kimde ise, ferman onundur” gibi benzetmelerle karşımızdakilere bir şeyler anlatmak isteriz.

Yalnız, bugün bahsimize konu olan “Mührü Süleyman” başka bir şey ve eminim ki, bazılarınız bu sohbet yazımızı okuyunca bana “Hadi oradan” diyecek, bazıları da “ Mührü Süleyman’ın” arayışı içine girecek. Küçük bir azınlık ise faydasız ve inanmazlık tafrasına yatacaklar…

Maşallah, konumuzun girişi de yenilme korkusu çeken pehlivan peşrevine benzediğine göre artık şu bizim “Mührü Süleyman’dan” bahsetmeye sıra geldi.

Dünya da sadece Gediz’in Murat Dağı bölgesinde yetişen bir bitkiymiş bu “Mührü Süleyman” denilen şey…

Bu bitkinin kökleri ile hakiki çam balı karıştırılarak yapılan macun, birçok cinsel probleme iyi geliyormuş. İddialara göre Viagra’dan kat kat daha işe yarıyormuş. Sertleşme sorunları, iktidarsızlık, cinsi arzu eksikliği, sperm sayılarında düşüklük, bu macun ile kökünden halledilirmiş. Hem erkeğe hem de karşı cinse faydalı olan bu “Mührü Süleyman’a” arzu edildiği takdirde polen arı sütü, çörek otu ve çeşitli sakızlar da karıştırılabilinirmiş. O zaman daha tesirli olurmuş.

Ya, işte böyle bir şeymiş bu “Mührü Süleyman”. “Cep delik, cepken delik” vasfında olanlar hiç boşuna heveslenmesinler. Zira bu “Mührü Süleyman” denilen bitkinin kilosu 100 lira civarında imiş.

Ben bu yazılı sohbetimizi nasıl sonlandıracağımı düşünürken, imdadıma Hasan Pulur hocamın 30 Ekim tarihli köşe yazısı yetişti.

Hasan Hoca şöyle demiş yazısının bir bölümünde:

“ … Herkes açık seçik söylemese de belli bir yaşa gelmiş erkeklerin en büyük sorunu, iktidarsızlık…

Nedir bu iktidarsızlığın sebebi?

Damar ve dolaşım yetersizliğinden ileri gelmez mi?

İşte, mucizevî ilaç bunu önlüyor… Onun da hikâyesi şu…

Ağa oğlunu evlendirmiş, lakin gerdek bir türlü olmamış, oğlan iktidarsız, çaresi ne?

Bir çobanı gözlüyorlar, çobanın sürüsündeki koçlar, bazı otları yiyince azıyorlar, gerdeğe beceremeyen delikanlıya bu otlardan yediriyorlar, oğlan şimşek gibi…”

Bu ilacın adı ne biliyor musunuz?

MANTAR…

Peki, bunun başka özellikleri yok mu?

Say say bitmez.

Fiyatı mı?

Küçücük bir şişe 100 TL. imiş.

Haydi, sağlıkla kalın derken sizler yine de hekimlerimizin tavsiyelerini tutun. Bizim bu sohbetimize aldırıp da sakın ola “Mührü Süleyman’ı” aramaya gitmeyin… 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.