güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

HAYRET ETMEK

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:49

Şaşmak, hayret etmek, insan oğlu içindir.

İnsanoğlu şaşırınca bazen de, "dondum kaldım" bile der. Niçin şaşırdığımıza gelince; olağan olmayan bir olayla karşılaştığımızda bu eylemi yaparız.

Köyün sağır ve dilsiz kızına tecavüz etmişler, ertesi gün birileri "papazın marifeti" diye ortalığa yaymışlar...

Papaz ömrü boyunca bunu yalanlamaya çalışmış, ama inanan kim?

Papaz ölüp, Tanrı'nın karşısına çıkınca, diz çöküp dert yanmış:

"Ey ulu Tanrım, benim günahım olmadığını bile bile niçin otuz yıldır beni bu iftiracıların elinde bıraktın?

Tanrı, papazı sakinleştirmiş:

" Sen ne diyorsun, bu insanlarla baş etmek mümkün mü? Benimle Meryem arasında da bir dedikodu çıkardılar, iki bin yıldır temizleyemedim gitti!"

İftiracının bir de politikacı olduğunu düşünün...

Şöyle bir siyaset arenasına bakın, CHP’nin “Adalet” yürüyüşü ile ilgili ne karamalar, ne karamalar… hele düne kadar pkk ile, Abdullah öcalan ile boy boy  resimleri olan perinçek’in  dedikodularına şaşmamak elde mi? Ya da ki yandaş basının veya bazı gazetecilerin hedef göstererek  fetöcu  diye tutukları bazı suçsuz insanların halini bir düşünün.

Geçenlerde yediyüzün üzerinde polisin görevlerine iade edildiğine şahit olduk. Şimdi bu kişilerin üzerine atılan lekeyi temizlemek kaç yıl süreceğini, hele bir düşünün…

Şaşırmak, hayret etmek doğal değil mi ? örneğin CHP ile ilgili yazı yazan bazı çok bilmişlerin , “CHP Kur’an-ı  yasakladı.” “ Camii’leri yaltı” gibi iftiraları, CHP yıllardır bunu doğru olmadığını ispatlamakla meşgul olmadı mı bir örnek daha verelim.

15 Temmuz Feto darbesinin yıldönümü. Bu darbeyle ilgili bu yıl “ Demokrasi nöbeti” tutulacak. Şimdi ülkemizde demokrasiyi sağlayacak tek başına bir iktidar var. Tek basşına iktidar olan bir parti OHAL ilan etmiş. OHAL eden, ve bütün imkanları elinde tutan bir iktidarın “Ben demokrasi nöbeti” tutacağım demesine etmez misiniz?

Ama dedik ya, bu da yeni bir kıssadan hisse! Böyle kıssadan hisseleri görünce, şaşırmazmısınız? Şaşırmak, hayret etmek, her şey insanlar içindir daha nelere şaşıracağımızın hesabını sizlere bırakıyorum. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.