güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

EŞİ MENENDİ YOK

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:49

Bir şeye şaşıp, hayret edince,  "Eşi menendi yok" deriz. Yaşadığımız zaman diliminde, gördüklerimiz ve duyduklarımıza baktığımızda, bu deyimin ne kadar güzel bir deyim olduğuna tanık oluyoruz.

Kısacası, eşi menendi olmayan bir millet, eşi menendi olmayan bir memleket...

Sırası gelir her habere inanır, sırası gelir sevgimizde fanatikleşir, sırası gelir birisinin  peşine takılıp başımıza tac etmekte, sırası gelir yine aynı adamı yerin dibine sokmakta, karalar çalmakta eşimiz menendimiz yoktur.

Efendim, yandaş medyanın, "EMEKLİYE, 5 MİLYAR PROMOSYON dağıtılacak!" manşetlerini hepiniz görmüşsünüzdür. Habere göre promosyonu hükümet ödeyecek sanırsınız. İşin aslı, Emekli olan kardeşimiz, emekli maaşını aynı bankadan alacağına dair 3 yıllık sözleşme yapacak. Bu sözleşmeye göre en az iki "su veya doğalgaz" ödemesini otomatik ödemeye çevirecek.

Şimdi işin aslına dönecek olursak, Bağkur emeklisi Ayşe teyze olarak 1200 TL'lik bir emeklilik maaşınız var. Ay başında emekli maaşınızın hepsini çekerseniz, otomatik ödemelerinizi banka yapacak. Bankada bakiyeniz olmadığı için bankaya borçlanmış oluyorsunuz. Kısacası, kroideli bir hesap sahibi olmuş oluyorsunuz. Böyle bir durumda işin içindeki şark kurnazlığında "Eşi menendi yok" demez misiniz?

Sözcü Gazetesi'nin 14 Ocak tarihli nüshasında, Gezici Araştırma Merkezinin, " Türk halkının en çok güvendiği isimler" anketine göre " Acun Ilıcalı, Hande Fırat, Ahmet Hakan, Fatih Terim, Orhan Gencebay, Nihat Hatipoğlu, Murat Boz, Sibel Can, Kadir İnanır, Türkan Şoray, Hülya Avşar, Gülben Ergen, Tarkan..." gibi isimler, sıralamada ilk otuz kişinin içinde.

Bu kişiler, ülkenin en güvenilir isimleri olduğuna göre, bu tercihleri yapan kişilerin süper zekaları için, "Eşi menendi yok" demez misiniz?

Ya şu olaya ne demeli?

Balıkesirspor ile Bandırmaspor arasında oynanan Futbol maçı esnasında taraftarların küfür ve hakaret içeren tezahuratları...

Bunu geçtik diyelim. Ya Belediye Başkanımızın yönlendirdiği Kentimiz Ulaşım AŞ.'ye ait araçların dönüşü esnasında, galibiyet almış olan takım taraftarlarının, Bandırmaspor araçlarının camlarını kırması olayını gördüğünüzde veya duyduğunuzda, öfke ve şiddet konusunda, "Eşi MENENDİ YOK" demez misiniz?

Şimdi söyleyin bakalım...

BU, "EŞİ MENENDİ YOK" eyimi, bizlere uygun mu, değil mi?

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.