güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

DURSUN MİRZA

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:48

 

            Lafın sonunu baştan söyleyeyim.

            2.5 saat hiç dinlenmeden, hem de ayakta konuşan bir siyasetçiye nadir rastlanır.

            Peki bu siyasetçi kim?

            Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’dır.

            Kesinlikle, şunu da peşin söylemek gerekirse, Sayın Mirza, 4 yıllık icraatlarını anlatırken, dinleyicileri hiç sıkmadan, tam bir profesyonel olarak 2,5 saat kendini dinletmesini bildi.

            Sayın Mirza, uzun uzadıya yaptığı icraatlarını anlatırken, haklı olarak kamuoyunda yanlış bilgilendirmelerden ve Büyükşehir olmanın menfi etkilerinden bahsetti.

            Bir örnekleme yapacak olursak, İller Bankasından daha önce nüfusa göre gelen paranın, Büyükşehir olduktan sonra neredeyse yarıya düşmesine dikkat çekerken, yine gelir getiren tüm kaynakların Büyükşehir’e geçmesi nedeniyle, Belediyelerde iş yapmanın bir bütçe işi olduğunu vurgularken yerden göğe kadar haklıydı.

            “Şikayet etmiyorum, yalnız üzülüyorum…” cümlesinin altında, şehir içinde yapılan kazılardan ve bir de bu kazıları yapanların direkt olarak Büyükşehir’den izin almaları konusunda da isyan etmesi doğaldı.

            Sayın Mirza’nın hizmet alanlarının 14 kat artmasına rağmen, tüm gelir kaynaklarından mahrum olduğu halde, yapılan çalışmaları görünce, “Bandırma Belediyesi hiçbir şey yapmıyor” tezini savunanların, bu saatten sonra aynı düşüncede olacaklarını sanmıyorum.

            Yapılan icraatları köşe yazarı olarak aktarmaya kalksam, herhalde küçük bir kitap olur. Burada sadece şunu belirtmek istiyorum, “255 km. yol yaptık. Sadece AKP yol yapmıyor, bakın biz de yol yapıyoruz!” gibi esprili üslubuyla sıkılmadan Sayın Mirza’yı dinledim. Şahıs olarak böyle bir bilgilendirme toplantısı yapılması gerçekten faydalı oldu. Yalnız bir ağabey olarak, Sayın Mirza’dan gelir ve gider tablolarını ve kentimize katılan yeni mahallelerdeki (köyler) çalışmaları billboardlara asmasını öneri olarak sunuyorum.

            Esen kalın.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.