güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

DON’T GİVE UP!

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:48

 

            Ekonomik krizin boyutu arttıkça güncel hayatımızdaki problemler de eş zamanlı olarak artmaktadır. Ortadoğu bataklığındaki savaş tamtamları susmadıkça, ekonominin düzelmesi hayaldir.

            Büyüme ve kalkınma aldatmacalığı devam ederken diğer taraftan insanlarımız yine işsiz, yine aşsız kalmaya mahkum edilmişlerdir. İşsizliğin getirisi olarak da yaşamsal sürecimizde boşanmalar, cinayetler, intiharlar ve ruhsal bozukluklar had safhaya ulaşmıştır.

            İnsanlarımız umutla umutsuzluk, iyimserlikle karamsarlık arasında yaşam mücadelesi vermektedirler. Bizleri en çok üzen de yaşanan umutsuzlukların nedenlerini ortadan kaldırmak için çaba sarf etmememizdir

Sizleri sıkıp suratınızı asacak ya da kasvetli konulara girip yorgun olan zihinlerinizi daha fazla yormak istemiyorum. Zor yaşamınızın içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşmak için umudunuzu kaybetmemelisiniz.

İnsanoğlu olarak durum ne kadar kötü olursa olsun hayatta kalma mücadelesini sürdürmeliyiz. Bunu gelecek için, çocuklarımız için, ülkemizin geleceği için yapmalıyız.

Bilmem, kurbağa hikayesini bilir misiniz?

İki kurbağa süt dolu bir kazana düşmüşler. Kurbağalardan biri bakmış ki çırpınmak, çabalamak nafile, ölüm kaçınılmaz, “Nasıl olsa kurtulmak mümkün değil” diye düşünmüş ve kendini bırakıvermiş…

Arkadaşının boğulduğunu gören ikinci kurbağa, çırpınmaya devam etmiş. Bir türlü pes etmemiş, sonuçta sütün içinde oluşan bir yağ tabakasının üstüne çıkarak boğulmaktan kurtulmuş.

Bizlere düşen görev de umutsuzluğa düşmeden aynen öyküdeki ikinci kurbağa gibi mücadeleye devam etmektir.

Sonuç olarak herhalde söylenilmesi gereken en güzel söz;   Peter GABRİEL’İN “DON’T GİVE UP!” diye söylediği şarkı sözleridir.

“SAKIN PES ETME!”

           

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.