güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

AYIPTIR AYIP

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:46

Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusudur. Bu nedenle Türkiye vatandaşlarının ortak değeridir. Sen çok, ben az Atatürkçüyüm demenin aymazlığı içerisine düşmek, abesle iştigal etme davranışıdır.

Sayın Kaftancığlu için "Vay sen Atatürk demedin de, niye Gazi Mustafa Kemal" dedin diye fevaran etme gafletine düşenler, maalesef Atatürk'ün arkasına sığınmış gardrop Atatürkçüleridir.

Bazı medya kuruluşlarının, "CHP'de Atatürk ayrımcılığı, Atatürk kavgası var" diye yayın yapmasının CHP üzerine tezgahlanmış bir  oyun olduğunu hala anlayamayanlara, yazıklar olsun.

Türkiye'nin başında bir sürü bela varken, yıllardan beri ülkemiz de, tarikatlar hilafet naraları atarken, insanlarımız işsiz-aşsız iken, diğer yandan savaş söylemleri varken, ülkenin çimentosu olan CHP'de "kargaşa  var" havası yaratmak isteyenlere "YUH OLSUN."

Sosyalist olanların, sosyalist partide siyaset yapması gerek diye  yorum yapanlara sadece gülüyorum... Halen Atatürk'ün Türk milletinin ortak değeri olduğunu  anlayamadığınız için, bu şahıslar adına üzülüyorum.

İstanbul İl Başkanımıza, şöyle yada böyle çamur atanlar, önce şunu bilmeliler; Canan Kaftancıoğlu sizlerden daha fazla Atatürk devrimlerine bağlı biridir.

İstanbul yerel seçimlerinde yaptığı başarılı çalışmalar için, elleriniz patlayıncaya kadar alkışladığınız başkan kardeşimize, şimdi tukaka demek bağnazlıktır.

CHP'nin en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir dönemde, böyle suni gündemler yaratarak, asıl mücadele edeceğimiz hedeflerden uzaklaşma hareketi içerisine girenlere tek bir şey söylüyorum..

LÜTFEN KENDİNİZE  GELİN.

AYIPTIR AYIP

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.