güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

23 NİSAN

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:49

            “Egemenlik yalnızca Allah’ındır” diyen zihniyet, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” Diyerek kavram kargaşası yarattı. Kavram kargaşasını bilerek ve isteyerek yapmakta olduğunu, bir müddet sonra 23 Nisan’a alternatif olarak “Kutlu Doğum Haftası” nı getirdi. Onun için Cumhuriyet rejiminin değerlerini değiştirmek, Atatürk devrimlerini yok etmenin bir göstergesidir.

            Bugün kim olursa olsun herkesin kalkıp, “Bizim milli bayramlarımıza ne oldu?” sorusunu sormaya hakkı vardır. Geçen on beş yılda neleri heba ettiğimizi bir düşünürsek böyle bir soru sormaya da hakkımız vardır.

            İşte Pazar günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramının 97. Yılını kutladık. Eski bayramlar ile bugün kutladığımız veya kutladığımızı sandığımız bayramların mukayesesini yapın.

            23 Nisan’ın ayrı bir özelliği var. O da 23 Nisan 1920 tarihinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş tarihi olmasıdır. Gelin görün ki Kurtuluş Savaşını yapan, Cumhuriyeti kuran bu meclis de yeni anayasa referandumu ile işlevselliğini kaybetmek üzeredir.

            Neyse, fazla söze gerek yok! Evet, dün kutladığımız bayramdı! Bu nedenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını kutladığını sananların ağızlarının tadını kaçırmayalım. Böyle dememize rağmen bazılarının ağızlarının tadını kaçırdıysak bayramın yüzü suyu hürmetine bizi bağışlasınlar!

            Bayramınız kutlu olsun!

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.