güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

YAKAMOZLAR İÇERİSİNDE KAYBOLMAK

Yazının Giriş Tarihi: 12.08.2021 10:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.08.2021 10:55

Gecenin sessizliği düştü gönlüme, sessizliğine inat düşlerim mavi gökyüzünü işaret ediyordu. Kaldırımlarda yürüyorum gökyüzünün yıldızlarla kaplı çehresine bakarak. Kalbimin sesine kulak veriyorum.  Aşk, gölgemde ağlıyor… Ey yağmur ruhumun derin sancısını artık dindir. Yağmur yağarken pencerenin buğusuna kalbim bir pusula diye yazmış, ruhumda var olan duyguları. Su damlaları ilerliyor, farklı yönlere aksediyordu. Her yağmur damlasında her iklimi ayrı ayrı yaşıyor ve her duyguyu aynı anda tadıyordum.

 Yitirmiş benliği ile kelimeler kifayetsiz, anlamını yitirmiş, kaybolmuş tüm yaşanmışlıklar… Uzun kat be kat artan bir yolda yürüdüm bu gece. Yüreğime bir sesle nefes gibi adeta bir duyuruda bulundum. Zaman bana ne kazandırdı ve ne kaybettirdi? Hayat bana hangi yolda yürümemi işaret etti? Kalbimden bu sorular devamlı geçiyordu. Aslında hepsi bana bir ders aldırmıştı. Lakin ben bunun farkında değildim.

Denizin dalgalı sesi ve içimin derin sezgisinin aslında biliyordum bana ne anlattığını fakat kendime dahi itiraf edemiyordum. Ama itiraf edememek de ne kadar acı. Bazen kendimizi istemediğimiz bir halin içerisinde buluruz. Güçsüz kalan ruhumuz berbat bir vaziyette olur. Bizi yakan gizemli zehri dışarıya atmak isteriz, fakat ona da izin yoktur. İzinsiz açılan kapı yürek kapısı değildir.   Yürek bir pusula gibidir bizi bulmaya çalışır. Duygusuz insanlar vardır ki, ne dertleri olursa olsun tasa etmezler. Bazen onlar gibi olsam derim kendi kendime ama bu bizim bakış açımız değil! Kalbimize dikmiş olduğumuz sevda fidanını neden kökünden söküp atıyoruz ki? Sevda yağmuru an be an üzerimize yağarken… Can güneşi başımıza her an doğarken... Mehtaplı gecelerde ay tılsımlı kelimelerini yüreğimize akıtırken… Ve yıldızlar mutluluk göz yaşlarını üzerimize dökerken….  

Yokluğumda buldum seni, yüreğime eşsiz huzur yüzüme umut dolu tebessüm saçıyorsun.  Gözlerin gözlerimde ruhuma sedef kokan baharlar, kalbime mutlu yarınlarla seslendim. Kalbinden sevgi ırmakları akıyor kalbime. Aç gönlünün kapılarını biz aynı yönde yol alıyoruz. Sevda ikliminde nefes alıyoruz.

 Biz de yakamozlar içerisinde kayboluyoruz…  

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.