güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

YALAN MI?

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:50

                Güneydoğu bölgemizdeki manzara hiç iç açıcı değil. Benzetmek gibi olmasın diyeceğim ama, vatandaşlarımızı aynı Suriye’liler gibi göç edecek hale getirdiler.

                Yalan mı?

                Komşularımızla sıfır sorun dediler, bir bakıyoruz ki, Rusya ile savaşın eşiğinde, İran’la, Irakla Suriye ile, Mısır’la, İsrail’le, Libya ile kavgalı duruma getirdiler

                Yalan mı?

                “İstikrar” dediler, meğer onların “istikrar” dedikleri şey, ülkede her gün şehir cenazelerinin gelmesiymiş, Musul’a hangi sebeple olursa olsun asker göndermek, Barzani’ye yardım değil mi? Oradaki Irak Kuzey Kürt devleti gibi bir senaryonun hayata geçirilmesinin sonucu olarak, Türkiye’nin üzerindeki ayrımcılık senaryosunu güçlendirecektir.

                Yalan mı?

                Suçu sadece haber yapmak olan gazeteciler ile ziyaretçilerini gerekli izinler alındıktan sonra sınırlı görüşme yaptıranlar, bir başka mahkuma filmde oynaması için cezaevinin kapılarını ardına kadar açmakla, yandaş kayırmacılığının en açık örneğidir.

                Yalan mı?

                Rusya ile yaşanan gerilim, Türkiye ekonomisini etkilemez diyenlere, Saraydakinin “Domatesi alsan ne olur, almasan ne oluuuur” kabadayılığını alkışlayanlara maliye bakanın açıkladığı rakamsal değerlere bakarak, biraz düşünmelerini salık veririm. Bu süreç böyle gittiğinde Türkiye ekonomisinde ağır gedikler oluşacaktır.

                Yalan mı?

                Rusya kendilerinden ithal ettiğimiz buğday ürününe ambargo koymuyor, bizden aldığı tarım ürünlerine ambargo koyuyor.

                Yalan mı?

                Antalya film Festivalinde “sarmaşık” filmi ile ödül alan Nadir Sarıbacak. “ Bizi ancak kardeşlik ve muhabbet kurtaracak. Bir duble rakı ya da bir demlik çay. sadece muhabbet” diye konuşunca, canlı yayın kesildi Bu kadar basit bir konuşmayı bile sansürleyen zihniyetin basın özgürlüğünden söz etmeye hakkı var mı? Gazetecileri ekmeğinden eden, basının her konusunda baskı uygulayan bir yönetim anlayışı, ancak faşizm yönetimlerinde olur.

                Yalan mı?

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.