güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

SERKAN SARI’YI SEÇİN!

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:47

Yerel seçimlerin aday adaylığı sürecinde ilçedeki adayların bazılarına tarafsızlık, bazılarına taraflılık örneği gösterdiği için, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde CHP’den aday adayı olmasına rağmen aday gösterilmeyen Mesut Ergin Demokrat Parti’den aday oldu ve CHP seçimi kaybetti. Sayın Serkan Sarı’nın başarılarından birincisidir bu!

Bandırma aday adaylarında da o kadar tarafsız oldu ki, Sayın Mirza için çalıştı gibi yaparak aday adayları arasında tatsız bir rekabetin oluşmasını sağladı. Bu da Sayın Sarı’nın ikinci başarılı eylemi!

Susurluk konusu bir başka âlem, Edremit ise ikinci bir alâmetifarika. Edremit’te yaşananlar seçimi kaybettirmedi ama partinin aday adaylığı süreci bir kaosa dönüştüğünden istifalar ve diğer partilerden aday olma süreçlerinin yaşanmasına sebep olduğu için, Sayın Serkan başkanın üçüncü başarısı olarak kabul edilmelidir!

Hele hele Sayın Akın ile ilgili olarak genel merkez arasındaki koordinasyonu… “AKP ile CHP arasında 96000 oy farkı var. Halbuki Sayın İsmail Ok’un AKP adayı ile oy farkı 200000’den fazla…” diyerek, her ne kadar CHP ile İYİ Parti arasında ittifak olmasına rağmen, “Lütfen Sayın Akın’a kıymayın, Millet İttifakı olarak Sayın Akın’la bu seçim daha rahat alınır…” diye gösterdiği çaba, bütün CHP’lilerin gözyaşı dökmesine neden oldu. Bu da onun en büyük başarılarından biri!

Seçimlerden sonra Büyükşehir Belediye meclis üyelerinin yaptığı hatalarda, örneğin su zammı konusunda da il başkanı olarak “Ben su zammı konusunda meclis üyelerimizle aynı düşünmüyordum, onlar kendi başlarına hareket ettiler!” anlamına benzer demeçler vermesi ile, gelmiş geçmiş başkanların en başarılısı olarak gösterilmiştir!

Bu kadar başarılı bir başkan varken, eğer tekrar aday olması halinde, bir yazar olarak önerim şudur:

Tekrar Serkan Sarı’yı seçin!

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.