güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

MEMLEKETİMİN ALİ MENFAATLERİ!

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:47

            Memleketin âli menfaatleri yani ülkemin yüce çıkarları…

            Memlekette ne yapılıyorsa, memleketin âli menfaatleri için yapılmaktadır. Eğer yapılanlara eleştiri yapar veya karşı çıkarsanız, hain-i vatan olursunuz. Sakın ha böyle bir şeye kalkışmayın!

            Termik santrallere baca filtresi takılmaması, günümüze dek insanlarımızın zehirlemesi, memleketin âli menfaatleri içindi.

            23 kez savcılığa korunma dilekçesi verip, dilekçesi bir türlü uygulamaya konulmayan, Ayşe Tuba Arslan için, ülkenin Adalet Bakanı’nın, “ Yargı ve kolluk kuvvetleri görevini yapsaydı Ayşe Tuba aramızda olacaktı” demesi memleketin âli menfaatler grubunun hangisine girdiğini bir türlü bulamadım!

            İktidarın son 5 yılda 9.7 milyarlık arazi satması, tank palet fabrikasını ihale yapmadan 50 milyon dolar karşılığında 25 yıllığına Katar’a devretmesi, memleketin ali menfaatleri icabıdır!

            Menzil tarikatının Ankara temsilcisinin, diyanetin kadrolu imamı olması, memleketin âli menfaatleri değildir de nedir?

            Mesela ülkedeki işsizlik almış başını gidiyor, ekonomi dibe vurmuş durumda, ülkedeki büyüme hızı eski Türkçe “5” olmuş, komşularınla papaz olmuşsun, bu durumda, “Kanal İstanbul Projesi” diye adlandırılan ucube projeyi başlatmayı düşünmek, memleketin âli menfaatleri icabıdır.

            Eğer ola ki buna karşı çıkarsanız, bilin ki hain-i vatansınız.

            685 gazetecinin basın kartının iptal edilmesi, ülkedeki neredeyse tümünün iktidarın yandaşı, devletin TRT’sinin Cumhurbaşkanı’nın borazanı olması devletin âli menfaatleri içindir!

            Varsın okullarda hatta ana sınıflarında Arapça dini eğitim olsun. Bunun yansımasında uluslararası eğitim değerlendirme (PİSA) sonuçlarına göre, 37 ülke arasında 31. Sırada olmamız; memleketin âli menfaatlerinin en güzel göstergesidir!

            Suriye başta olmak üzere, İran, Irak, Afrikalı, Pakistanlı 5 milyon mülteciyi kabul etmek, kendi ülkendeki insanını işsiz, çalışanını asgari ücrete mahkûm etmek de devletin ali menfaatleri içindir!

            Velhasıl yapılan her şey memleketin âli menfaatleri için yapılmaktadır!

           

            Onun için haddinizi bilin, “Bakalım Mevla neyler/ Neylerse güzel eyler!” diyerek bir kenarda oturun…

            Zira yapılan her şey büyüklerimizin, icazeti ile yapılmaktadır. Aklınıza böyle şeyleri takmayın ve de kapınıza şöyle bir levha asıp rahatınıza bakın:

            “DÜŞÜNEN KAFALARA ZARARLI FİKİRLER ÜŞÜŞÜR

             BÜYÜKLERİMİZ HER ŞEYİ BİZDEN DAHA İYİ DÜŞÜNÜR”.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.