güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

CUMARTESİ PAZARI

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:50

 

Kapalı Pazar yeri ihalesi yapıldı ve bunun sonucu olarak da Cumartesi Pazarı esnafı 18 ay gibi bir süre içerisinde eski Cumartesi Pazar yerinde, esnaflıklarını sürdürmelerinin kararı alındı.

Kapalı Pazar yeri esnafının eski yerine taşınması, görülüyor ki, sebzeci esnafın boykotuyla Bandırma gündemine trijakomik bir şekilde oturdu.

Bu boykotun ne amaçla yapıldığı sorgulanırken, önüne gelen konuşmaya,  her kafadan bir takım çatlak sesler çıkmaya başladı.

Siyasi düşünceleri ile hareket edenleri anlıyorum ama, sırf bunu sayın Mirza’ya karşı olmak veya karşımızdaki belediye başkanına biz her istediğimizi yaptırırız mantığı ile hareket edenlerin boykot çığırtkanlıkları asla tasvip edilemez.

Ayıptır.

Günahtır.

Sizlerden beş kuruş istenmiyor, sizlere yakışır, Türkiye’nin en güzel Kapalı Pazarını yapmaya çalışan bir başkana yaptığınız büyük bir nankörlüktür.

Bakın, sevgili boykotçu grup sizlerin bildiğiniz gibi bu Pazar yeri meselesi üç günlük değil. Tamı tamına bir yıldır yazılıp çiziliyor ve bu konuda toplantılar yapılarak bu günlere gelindi.

Boykotçulara ve bu konuda laf ebeliği yapanlara soruyorum.

7 mayıs 2013 tarihinde, Belediye Başkanlığına, Cumartesi pazarının eski yerine taşınması için dilekçeyi kimler verdi:

Bilmiyor musunuz?

Peki, ben söyleyeyim:

Dilekçenin altına imza atan ve dilekçeyi verenler.

1-Tuhafiye-Manifatura ve Kırtasiyeciler odası

2-Terziler odası

3-Ayakkabıcılar odası

4-Bakkalar odası

5-Sebze-Meyve ve balıkçılar odası

6- kasaplar odası

Evet, buna ne demeli?

Yine son toplantıda 4 Temmuz’da yapıldı. Kuralar geçen hafta herkesin gözü önünde çekildi.

Ayıptır beyler, ayıptır. Sizin içinizden gelen kendisi esnaf olan Başkanınıza yardımcı olmanız gerekirken böyle istemezlik hareketleri hiç hoş değil.

Sonuç olarak, bugünlere kolay gelinmediğinin, Pazar yeri iznini almak için verilen uğraşların adına bu boykot davasından vazgeçin . Lütfen bu konuda davasından vazgeçin. Lütfen bu konuda sağlıklı düşünün, goygoyculara kulak asmayın.

Şimdilik esen kalın.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.