güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BELEDİYE EĞİTİM DESTEK EVİ

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:49

Yüzde 3’te 5

Yüzde 4’te 1

Yüzde 5’te 4

Yüzde 6’da 3

Yüzde 7’de 6

Yüzde 8’de 2

Yüzde 9’da 2

Yüzde 10’da 4

Yüzde 10 ile % 20  arasında 18 öğrencimiz

Yüzde 20 ile %30 arasında 21 öğrencimiz

Yüzde 30 ile % 40 arasında 17 öğrencimiz bulunmaktadır.

            Bu tablo Bandırma Belediyesi Eğitim Destek Evi öğrencilerinin bir milyon iki yüz bin civarında öğrenci ile TEOG sonuçlarına göre genel sıralamasıdır.

            Yüzdelik dilim olarak belirtmeye çalıştığım öğrencilerimizin puanlarını yazmadım. Zira bundan sonra yani 14 Temmuz’da başlayacak olan tercih döneminde bu yüzdelik dilimlere göre tercih yapılacaktır.

            Bazı öğrencilerimiz veya öğrenci velilerimiz “benim kızım/oğlum 470 puan aldı. Bu durumda hangi okula girebilir?” diye soruyor. Bu yüzdelik dilimler aldığı puanın karşılığıdır. Liseler bu yüzdelik dilimlere göre öğrenci alacaklardır.

            Bu kısa açıklamayı da yaptıktan sonra Eğitim Destek Evi Koordinatörü olarak kendi öğrencilerimizin başarı grafiği hiç de fena değil diye düşünüyorum.

            14 Temmuz 24 Temmuz arasında yapılacak tercihlerde öğrencilerimize rehberlik etmek için öğretmenlerimiz görev başında olacaklardır.

            Ben tüm öğrencilerimize tercih döneminde her şey gönlünüze göre olsun derken bu konuda sizleri yetiştirmek için uğraş veren  öğretmenlerinizi tebrik ediyorum.

            Her türlü olanağı sağlayan Sayın Başkan Dursun Mirza’ya, “Eğitim Destek Evi benim çocuğum gibi” diyerek her türlü yanımızda olan Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet Sert’e teşekkürlerimizi sunuyorum.

            Esen kalın.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.