güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

GÖRDÜKLERİM,DUYDUKLARIM

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:48

    Millet ittifakı adayı sayın Tolga Tosun’un proje ve meclis üyelerini tanıtım toplantısına ilgi büyüktü.Toplantı baştan sona ,tek kelimeyle harikaydı.Belli ki ,sayın Tosun ve ona katkı sunanlar derslerine çok iyi hazırlanmış… Gördüklerime devam edecek olursak;

  *Sayın Tolga Tosun’un alkış tufanı içerisinde salona girmesi sırasında heyecan doruktaydı.

  *Sayın Mirza ekibiyle geldiğinde ,bazılarında sevinç,bazılarında günah çıkarma gelgitlerine benzer görüntüler eşliğinde alkış ve tokalaşmalarla yerine geçmesi, ayrı bir güzellikti.

  *En çok alkışı M.Hatip Özcan aldı.Murat kardeşimizin andımızı gençlere okutması gecenin en güzel hareketiydi.

  *Meclis üye adayı,geleceğin başkan yardımcısı Metin Ok, en fazla alkış alanlardan ikinci kişiydi.

  *CHP’nin yeni ve eski milletvekilleri sayın Tosun’a destek olma amacı ile yaptıkları  katılım esnasında,sayın Mirza ile  vekil Fikret Şahin’in yan yana gelmeme çabaları, bir başka görülmesi gereken olaydı.

  *Hiç şüphesiz toplantının başından sonuna kadar, sayın Tolga Tosun’dan daha heyecanlı birileri daha vardı.O da sayın Sedat Pekel’di.Sayın Pekel,adeta öğrencisinin şiir okuma yarışını izleyen bir öğretmen gibi yerinde duramıyordu.

  *Sayın Ozan Onur’un hasta hasta toplantıya gelmesi, gecenin en duygusal bir başka sürpriziydi.

  *Proje sunumu işine gelince, sayın Tosun akıcı bir üslupla projelerinin sunumunu yaptı.Eğer öğrencim olsaydı,sunum şekline not olarak  yüz üzerinden yüz verirdim.

  *Projelerin çeşitliliğine gelince,çoğunluk geçen dönemin hayata geçirilememiş projeleriydi.Zaten, sunum esnasında sayın Tosun’un “Dursun abimle hazırladık,Dursun abimle yaptık…”gibi ifadelere tüm sunum boyunca tanık olduğumuz olay,bu projelerin yapılamama nedenlerini gözler önüne sererken,diğer taraftan da “ABİ” içerikli konuşma şekli salondaki havanın beraberlik rüzgarlarının esmesine neden oldu.Bu rüzgarın etkisi ,Dursun Mirza’nın sahneye çıkıp uzun ve destek özlü konuşmasına neden oldu.Hatta bu konuşma sırasında,sayın Tolga Tosun’un duygulandığı görüldü.

  *Her ne kadar bazı projelerin, bazı hukuki,siyasal ve bürokratik engellerine takılma nedenleri ortadan kalkmadan hayata geçirilemeyeceği bilinse de,diğer projelerin ekonomik olmasına dikkat edilmesi bence olumludur.Bandırma belediyesinin gelir kaynaklarını ve 700 civarında çalışanın maaşları düşünüldüğünde ,benim bu projeler hakkında pek söyleyecek sözüm olamaz.

  *Bir ara sayın Ahmet Akın’la bir araya gelince , kısa bir sohbete tanık oldum.Sayın Akın, “Dursun abim çok güzel işler yaptı.Ben benim adaylık sürecimde olanları yazmaya kalksam,kitap olur.Neyse,biz şimdi önümüze bakalım…” gibi ifadeleri siyasetin bir başka yüzüydü.

   Kısacası,heyecanın yüksek olduğu bir sunum izledik.Temennimiz, sayın Akın kardeşimizin dediği gibi şimdi önümüzdeki seçime kilitlenmeliyiz.Önemli olan Bandırma’da ve Balıkesir’de millet ittifakı olarak seçimi kazanmak.

       Dileğimiz , “MARTIN SONU BAHAR”OLSUN.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.