güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ZİHNİYETE BAK

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:48

 

“Anadolu Gençlik Derneği, MGV, Alperen Ocakları, Cansuyu Derneği,  Cihannuma Derneği , Eğitime Destek  Platformu , EHAD, Ensar Vakfı, Hasan Baba Vakfı, İHH,  İlim Yayma Cemiyeti, Karesi Vakfı , Katreder , Hayrat Vakfı ,Kızılay , Memur Sen , Müsiad ,Öder , Önder , Sancak Derneği , Semerkand Vakfı ,TÜGVA, Ulu Çınar Derneği ve Vitamin Gençlik Derneği temsilcisi ve başkanlarından oluşan Balıkesir Sivil Toplum Platformu, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünü  ziyaret ediyor.

Ziyaretin amacı nedir biliyor musunuz?

Balıkesir deki okulların mezuniyet törenleridir. Bu platformun dönem başkanı, yapılan ziyarette hızını alamamış ki ziyaretin arkasından basın açıklaması yapıyor:

            “…mezuniyet töreni veya balosu olarak bilinçli bir şekilde belleklere yerleştirildi. Bazı şuursuz öğrenci velilerinin de  zemin hazırladığı bu rezilliklere  artık dur denmelidir. Bu yanlışa müsaade eden okul yöneticileri hakkında gerekli idari  işlemler yapılmalıdır. Bunun önüne geçilmelidir. Yoksa hayal ettiğimiz “ASIM ‘IN NESLİ” her gecen gün  umut olmaktan çıkıp hasret haline dönüşüyor.

Eğer bizler “ASIM ‘IN NESLİ” istiyorsak  bizi bozmaya çalışan ve bizi biz yapan değerlerimizden uzaklaştırmaya çalışanlara karşı  hep beraber kalbinde Vatan, Millet,  Ümmet sevgisi olan herkesle birlikte dur dememiz ve engel olmamız gerekir.”

İşte sizlere 30 mayıs tarihli Cumhuriyet Gazetesinden  bir haberi fotoğrafsız olarak , sadece bir bölümünü aktardım .

Konu hakkında ahkam kesecek değilim .Zaten her şey ortada sayın Milli Eğitim Müdürünü  ziyaret edenlerin temsil  ettikleri  dernek ve vakıfların amaçları , eğitimde nereden nereye geldiğimizin göstergesidir.

Bayanların etek boyunun tartışıldığı bir ülkede , çağdaş eğitimden , yozlaşmış bir eğitim modeline , batıya değil,  doğu kültürüne dönüş  çalışmalarına şaşırmamak gerekir.

Bayram arifesinde ağzınızın tadını kaçırmak istemiyorum . Bu nedenle yazıma nokta koyuyor , İYİ BAYRAMLAR 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.