güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

TEŞEKKÜRLER BAŞKAN

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:47

  Şu yazımızı okuyanlardan bazıları kimlerin kulağına neler  fısıldayacaklar?

   Böyle insanlar tedavisi gayri mümkün, doktor ağzıyla umutsuz vakadırlar… Bendeniz, bu gibileri zaten umursamayan, bildiğim yolda şaşmayan biriyim. Yazar olarak, hatalı gördüğüm davranışlarda kim olursa olsun eleştirir, halkın  yararına yapılan işlerde ise, bir konuda eleştirdiğim kişiyi, bu kez alkışlarım.

   Düşmanın attığı taşı gelip de geçtiği, dostun attığı gülün gelip de geçtiği bir devirdeyiz… Anlayan anlar dediklerimizi, bizler daha fazla lafımızı gevelemeden söyleyelim diyeceklerimizi.

   Efendim, eski belediye binasında ve yeni belediye binamızda REVİR açıldığını belki bilmiyorsunuzdur. Uzun zamandan beri (halk’a dönük yönetim ) şekilleri üzerinde kafa yorarken bu revir konusunu öğrenince gerçekten çok sevindim. Hatta merakımdan eski belediye binamızdaki revire gittim. Beni güler yüzlü bir hemşire karşıladı. Kendimi tanıttıktan sonra, ne gibi hizmetler verdiklerine dair sorular sordum. Verdikleri bilgiler bir acil seviste ne yapılabiliyorsa, aşağı yukarı tümünün  yapıldığı konusundaydı.

   Şimdi bu kentin insanı olarak, böyle güzel bir hizmeti alkışlamamak olur mu? Sonuçta hemşire kızımız tansiyonumu, kan şekerimi ölçtü ve bana dönüp (yaşınıza göre harika, hiçbir sorun yok )dedi.

   Evet beyler yaşlısının çok olduğu bir kentte yaşıyoruz. Ücretsiz ve ayağımızda sağlık hizmeti alabileceğimiz böyle bir çalışmayı alkışlıyor ve sayın başkana teşekkürlerimi sunuyorum. İleride bir de bu alanda doktorumuz olursa, bu hizmet dört dörtlük olur.

   Bu kadar alkıştan sonra bu da bizim küçük bir temennimiz olsun.

  

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.