güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖNCE, KAFA BULALIM “MART’IN SONU BAHAR” DİYELİM

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:48

     *Kafa dediğin,önce kararsız, sonra tutarsız, daha sonra da ne dediğini bilmez olmalı.

     *Kafa dediğin, Osmanlılığa tutkun, Laikliliğe karşı, çağdaşlığa düşman, savurganlığa hayran olmalı.

    *Kafa dediğin, önce bilimselliği övmeli, sonra bilim adamlarına sövmeli.

     *Öyle bir kafa olmalı ki, şeytan bile o kafanın şakülünü bulamamalı. Özgürlüğü benimsemeli, değişik konuşan ve kendisine muhalefet yapanların idamını istemeli.

    *Kafa dediğin, yıllarca fetoculuk gösterileri düzenlemeli, feto için göz yaşı dökmeli, fetocu olmayanları suçlamalı, yan bakanın canına ot tıkamalı.

  *Serbest ekonomiye göz kırpmalı, devletçiliğe diş bilemeli, devletin fabrikalarını hiç etmeli, milliyetçiliği piç etmeli.

   *Kafa dediğin, Atatürk’ü sever görünmeli, geçmişte hiçbir şey  yapılmadığını iddia etmeli, yeri geldiğinde “iki ayyaş!” demeli.

 * Kafa dediğin kendisinden yana olmayanlara “PKK”lı diğer gün “HAİN” ertesi gün “TERÖRİST” demeli, sonra da “ ben vatandaşıma terörist diyecek kadar enayi değilim” diyecek kadar pikin davranmalı.

    *Kafa dediğin sık sık yasalardan bahsetmeli, kızdığı kişileri hedef göstermeli, Anayasa’yı paspas gibi kullanmalı.

   *Kafa  iyice karışık olmalı, bol bol yalan söylemeli, doğru söyleyeni dokuz köyden kovdurmalı, fikirlerine karşı çıkanlara dünyayı zindan ettirmeli.

   *Kafa dediğin  17 yıllık kötü gidişatın faturasını muhalefete yüklemeli, tek adamlık rejimin kurarak, Cumhuriyet ilkelerini bir bir yok etmeli.

   *İşte, 31 Mart günü bu kafa yapısının egemen olduğu zihniyete mi oy vereceksiniz, yoksa demokratlığı, çağdaşlığı, laikliği, milliyetçiliği, adaleti, kısacası ülkenin çıkarları ve insanı düşünen-seven zihniyete mi oy vereceksiniz?

   Gelin, anlatmaya çalıştığım kafa yapısında olanlara değil, bu kötü düzene “Hayır” diyebilen millet ittifakına, bu ittifakın temsilcisi, Bandırma delikanlısı Tolga Tosun’a oyumuzu verelim.

   Gelin, hep beraber “Mart’ın sonu bahar” diyelim.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.