güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

MIZIKÇILIK YOK!...

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:49

Bu; ne şudur, ne budur, ne de odur!

Bu düpedüz, sapıma kadar yapılmış en güzel, Bandırmamıza yakışan kalıcı şahane bir eserdir.

Hiç kimse mızıkçılık yapmasın. Hele şimdiye kadar Bandırma Belediyesi çalışmıyor diye kahvehane köşelerinde dedikodu yapan Cumhuriyet Halk Partilileredir bu sözümüz.

Başsağlığı dilemek kadar zordur yakını olduğunuz kişiler hakkında yazı yazmak. Ama kim ne derse desin, isterlerse ‘yandaş’ desinler, utanmazlarsa ‘yalaka’ desinler, vız gelir tırıs gider…

Çokbilmişleri, her şeye rağmen maydanoz olanlara söylenecek sözümüz, yazacak kalemimiz de vardır çok şükür. Ama bugün o gün değildir.

Efendim, hepinizin huzur-u halinize Pazar günü açılışı yapılan kapalı Pazar yeri ile çıkıyoruz. ‘Kapalı Pazar Yeri’ demek, bu şaheser yapıyı basitleştirmek demektir.

Neden böyle demek istiyorum? Bunun nedenine gelince, orası bir yaşam alanı, teşhir alanı, mağazalar, kapalı otoparkları, restoranları, dükkanları, cafeleri, mescitleri, bebek bakım odaları, tuvaletleri, parkları, çocuk oyun alanları, yürüyen merdivenleri, düğün salonları, showroom alanı… Velhasıl Türkiye’de bir ilk denilenebilecek bir eser…

Yazarı olduğum gazetemin manşeti, ‘ÖNCE GURUR SONRA ONUR’ dur. İşin doğrusu, özü bu dört kelimeden ibarettir.

Evet, böyle bir esere sahip olduğumuz için bize bu gururu yaşatan Sayın Belediye Başkanımız Dursun Mirza’ya ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

Uzun lafın kısası, kimse mızıkçılık yapmasın! Zira bu yatırımların arkası gelecek.

Esen kalın.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.