güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

İŞTE BÜYÜKŞEHİR BELASI

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:50

            Bu ay yapılan Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısına damga vuran konu Bandırma Belediyesi “malta deresi” projesiydi.

            Hepinizin bildiği gibi yerel seçimler öncesi Sayın Dursun Mirza’nın üzerinde durduğu önemli projelerden biri bu projeydi. Bugün için bu projenin alt çalışmaları bitmiş, yakın zamanda projenin uygulamasına geçilecekti. Gelin görün ki Büyükşehir Belediyesi buna nasıl engel olurumun hesabı içindedir. Kamuya ait olan bu alan yasa dışı olmasına rağmen Büyükşehir tarafından tekrar kamulaştırılması gibi bir durumla karşı karşıyadır.

            Sayın Belediye Başkanımız Dursun Mirza, “Destek olmuyorsunuz, hiç olmadıköstek olmayın” diye feryat ederken, Bandırma yerel basınından ses seda çıkmaması çok enteresandır.

            Chp’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sayın Şerafettin Engüdar mecliste yaptığı konuşma ile bu kamulaştırma işinin hukuksal olmadığını vurgulasa da konu gündemden düşmemiş, sadece ikinci kez imar komisyonuna gönderilmiştir.

            Her zaman her konuda olduğu gibi Sayın Edip Uğur Bandırma düşmanlığı yapmaktadır. Bu kadar kindar, bu kadar Bandırma halkına öfke besleyen bir kişi olarak herhalde tarihe geçecektir.

            Benim anlayamadığım daha doğrusu kabullenemediğim bir konu da bu kadar önemli bir konuda tepkisiz kalınmasıdır.

            Açıkça ifade etmek gerekirse, Sayın Edip Uğur’ un kafasında, Bandırma’nın yeşil alanlarını imara açmak vardır. “Halka hizmet Hakk’a hizmettir” diyenlerin ne kadar sahte bir davranış içerisinde olduklarını artık Bandırma halkı görmelidir. Bandırma’ nın haklarını savunmayan kişilerin “Ben Bandırmalıyım” deme hakları yoktur. Bu işin partisi martisi olmaz. AKP’li Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri bu konuda yalancı pehlivanlığı bırakmalı, Bandırma halkının oylarıyla seçildiklerini unutmamalıdır. Bu “malta deresi” olayında Mirza’ya destek olmalıdırlar. Eğer destek çıkmaz, köstek olmaya kalkarlarsa Bandırma’ ya ihanet etmiş olacaklarını ve bunun sonucunda da ne olacağını iyi hesap etmelidirler. Bizden hatırlatması.

            Şimdilik esen kalın.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.