güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

SPA Merkezi Faaliyete Başladı

 

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2019 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2019 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
SPA Merkezi Faaliyete Başladı

 

Grand Serenay Hotel’de türk hamamı, buhar banyosu, sauna, bay-bayan masaj, fitness ve pilates hizmetlerinden oluşan SPA merkezi faaliyete başladı.

 

Grand Serenay Hotel geçtiğimiz günlerde faaliyete başlayan spor salonunun ardından şimdi de SPA Merkezinin açılışını yaptı. Bay-bayan masaj salonu, sauna, Türk Hamamı ve buhar banyosu ile hizmetlere başladı. Üstelik bu hizmetlerden  sadece hotel konukları değil bölge halkımız da faydalanabilecek.

Uzun yıllardır masaj ve fizik tedavi üzerine hizmet veren Grand Serenay Hotel SPA Merkezi Müdürü Mehmet Aydın yeni başlayan SPA merkezi ve hizmetler hakkında şu açıklamaları yaptı. “Masaj, keyif veya lüks değil, tıbbi bir ihtiyaç ve düzenli aralıklarla alınması gereken bir koruyucu tedavidir. Birbirinden farklı masaj yöntemleriyle çeşitli hastalıklar aşılabilir. Örneğin eklem ağrısı, kireçlenme, boyun ağrısı, romatizma, bel ağrısı ve siyatik gibi ağrılı hastalıkların tedavisini destekleyebiliriz.

Masaj; deri, derialtı dokusu, kaslar, iç organlar, metabolizma, dolaşım ve lenf sistemlerinin mekanik ve sinirsel (refleks) yolla tedavi amaçlı uyarılması; çeşitli darbeler ve ovmalarla bölgesel kan dolaşımını artırma, damarları genişleterek dokuya daha fazla kan gelmesini sağlama yöntemidir. Masajla, yumuşak dokuları mekanik olarak uyararak sistematik manipülasyonlarla organizmada fizyolojik ve psikolojik etki yaratılır ve vücut yüzeyinde el, elektrik, su vb. aracılığı ile tedavi, bakım ve rahatlama sağlanır.”

17 yıldır yazları Antalya’da kışları da Moskova’da masaj terapileri üzerine çalışan Mehmet Aydın “Grand Seranay Hotel’de otelden ve şehirden gelen misafirlerimize Aroma Terapi, Refleksoloji, Spor Masajı, Shiatsu Masajı, Thai Masajı, Lenf Drenaj Masajı, Derin Doku Masajı, Sultan Masajı, Bali Masajı gibi birbirinden farklı masaj teknikleri uygulayarak hizmet vermeye hazırız. Tüm misafirlerimizi bekliyoruz.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.