güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

TOLGA TOSUN VE İSMAİL OK

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:48

   Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı sayın İsmail Ok’un projelerini gayet akılcı buldum. Bu şekilde düşünmemin nedeni, uçuk projeler olmaması , aşağı yukarı insan odaklı olmasının yanında, en önemlisi de projelerin ekonomik açıdan hayata geçirilebilinir projeler olmasındandır.                

Örnekleme yapacak olursak :

 *Halk et, halk süt, halk gıda

 *500 ton kapasiteli modern süt işleme tesisleri

 *Et entegre tesisleri

 *Hayvan üretme çiftlikleri

    Doğal olarak aklımıza kooperatifçilik gelmektedir. Eğer uygulanabilirse, üretim artı ucuzlama geleceği için, bir tarafların istihdam, diğer taraftan insanların yaşamına ekonomik getirim sağlanacak demektir.

   Bandırma Belediye Başkanı sayın Tolga Tosun’unun da projelerinin insan odaklı olması güzel bir düşünce. En önemlisi Alzheimer merkezi, yaşlılar evi, çocuk köyü, çocuk kreşleri ve çocuk bakım evleri, öğrenci yurtları yapımında, bu projelerin hayata geçmemesi için hiçbir sebep yok. Çünkü bu projelere ekonomik projelerdir.. Kısacası, belediye bütçesinin gelir kaynakları düşünüldüğünde, ben bu projelerin ne kadar akılcıl olduğu tezine olumlu bakıyorum.

   Büyük yatırım olarak düşündüğümüz geçen dönem belirli nedenlerle hayata geçirilemeyen Livatya projesi, Malta deresi projesi, Cin çukuru projesi gibi projelerin yasal sorunları kalktığı takdirde, yine bu projelerin hayata geçirilmesi konusunda sayın İsmail Ok’un da seçimi kazanması durumunda çözümde kolaylık sağlanacağını düşünmekteyim.

   Projeler haricinde bir şeyler söylemek gerekirse, sayın Tolga Tosun’un seçimi kazanacağı öngörümü yineliyorum.

   Cumhur ittifakının hakaret söylemlerini duyan, her akıl selim insanın, bu seçimde millet ittifakını destekleyeceği inancındayım.

   Gün, öfke-kızgınlık zamanı değil. Gün birlik-beraberlik olma zamanıdır. Eğer, Cumhur ittifakı sözcülerinin sizlere yaptığı her türlü hakareti kabulleniyorsanız, sizlere bir diyeceğimiz asla olmaz. Eğer, sizlere söylenen hakaretleri kabullenmiyorsanız, o zaman MİLLET İTTİFAKININ ADAYLARINA OY VERMENİN bir görev olduğunu da biliyorsunuz demektir.

   MARTIN SONU BAHAR OLMASI DİLEĞİYLE, BİR BAŞKA SOHBETİMİZDE BULUŞMAK ÜZERE,

ESEN KALIN.

     

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.