güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

SOLCULUK AYAKLARINA YATANLARA BAKIN!

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:47

             Bir zamanlar Erbakan’ın meşhur bir lafı vardı: “Solcular ile teşhiste biriz, tedavide ayrıyız” diye…

            Hoca Efendi’nin bu lafı ettiği zamanlar, CHP ile ortak hükümet kurduğu zaman şerididir. Hatta, Masonlarla Farmasonlara ve dahi dermasonlara veryansın ettiği günlerdi!

            Her ne kadar o günler geride kalsa da zamanımızdaki solculuk ayaklarına yatanları incelediğinizde Erbakan’ın sözü aklımıza takılı verir.

            Solculuğun tedavisi mi olur?

            Olur tabii, önemli olan tedavi şeklinin seçilmesindedir. Malumunuz üzere yanlış tedavi alimallah insanı solcu olayım derken sağcının daniskasına dönüştürür…

            Mesela ilaç tedavisi, fizik tedavisi, en önemlisi de AKP’li siyasiler ile kanka olma tedavisi uyguladın mı sağcının milli yerlisi olur çıkarsın!

            Bu tedavi şekillerinden yola çıkarak solculuğun tedavi şeklini merak ede durun ben en iyisi olayı şöyle izah etmeye çalışayım. Hemen yeşillenmeyin bu fasıl başka bir fasıl olsa da konu solculuğun tedavisi olunca olayı fıkra ile özleştirelim.

            Efendim iki kafadar kol kola kırda geziyorlarmış. Kafadarlardan biri kocabaş hayvanlardan birinin pisliğini görmüş:

  • Bak Jim! Sen öleceksin, mezara koyacağız, mezarında otlar bitecek, otları inekler yiyecek ve sonra böyle pisleyecekler. Ben de bunu görüp vah vah Jim ne kadar değişmişsin diyeceğim!”

Jim gülmüş:

  • Öyle olmayacak Sam! Önce sen öleceksin. Seni mezara koyacağız, mezarında otlar bitecek, otları inekler yiyecek ve sonra böyle pisleyecekler. Ben de bunu görüp hey gidi koca Sam hiç değişmemişsin diyeceğim…

Anladınız değil mi?

Anlamadınız mı?

Yahu sokma akılla nasıl adam olunamıyorsa, burjuva kökenli olan siyasilerin solculuk ayaklarına yatmasına kim inanır? Solculuk ayaklarına yatanlara, kıssadan hisse çıkarmayı biliyorsanız, “Hiç değişmemişsin” deyin ve sonra da basın kahkahayı…

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.