güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

SİZE BİRKAÇ SÖZÜM VAR EY İNSANLAR ALEMİ

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:50

SİZE BİRKAÇ SÖZÜM VAR EY İNSANLAR ALEMİ

 

            Açlık sınırında yaşayan emekli kardeşim sana vaat edilen iki bayram ikramiyesini kabul etmeyerek gittin oyunu başka partilere verdin. Demek ki sen hayatından memnunsun. Bu günden sonra sakın ola “geçinemiyorum” ayak oyunlarına yatma.

            Benim taşeronda çalışan emekçi kardeşlerim, demek ki “Taşeronlaşmaya hayır!” söylemlerin sahteymiş ki, “Taşeronlaşmayı kaldıracağım.” diyen partiye oy vermedin.

            Sevgili köylü kardeşim hani sen tarımdaki girdilerden ağlaşıyordun. Sana mazotu 1500 TL’ ye vereceğim diyenlere oy vermediğine göre sen de yalancı pehlivanlık yaptın.

            Taşımalı eğitim sisteminden memnun olmayanlar, yargı bağımsızlığından şikayet edenler, üniversiteyi bitirip de iş bulamayanlar, öğrenci harçlarından şikayetçi olanlar, sizlere ne oldu ki tüm bu sorunları çözeceğini söyleyen partiye oy vermeyip yine oyunuzu AKP’ ye verdiniz.

            Seni ötekileştiren, senin din duygularını sömüren, seni birkaç kilo beleş makarnaya muhtaç eden zihniyete oy veren kardeşim, sana ne demeli?

            Sürç-i lisan ettim demiyorum. Ekonomik göstergeler altüst olmuş, cari açığın Everest tepesi gibi yükselmiş, dolar jet uçağına binmiş, sen bunları gördüğün halde, “bana 4 yıllık bir iktidar olanağı sağlayın, tüm bu çıkmazları düzeltmeye yemin ediyorum…” diyenlere değil de oyunu yine senin ananı belleyen partiye verdin.

            Ben vermedim diyenlere zaten bir sözümüz yok. Bizim serzenişimiz ağlaşıp da gelinin hem ağlarım hem giderim paranoyasına benzer insanlar aleminedir.

            Bu seçim sonuçlarınla beni de kendini de yaktın. Sana daha ne diyeyim bilmem ki ?

            Düzenin adamı olduğunuz için Sağ olun Var olun!

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.