güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

SEÇİM TAKTİKLERİ

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:47

 

            Taktik dediğin amaca ulaşmak için  saptadığın  hedef noktalarına tek tek  varmak için, kullanılacak olan yol yordamdır. Taktik uygulamasında taktiklerimiz her zaman değişik olmalıdır.Futbolda başka , hanımla kavga ederken başka , tavla oyununda başka , seçimlerde bir başkadır.

            Taktik çok önemlidir! Hele geçim  değil de , seçim önemli ise ; itle  biti yarıştıracak , fare ile kediyi barıştıracaksın !

            Taktik deyim geçmeyelim , CHP deki ilçe başkanlığı yarışına bakın …Delege seçimleri için  ofsayt kokan taktiklerin yanında , frikik taktikleri bir başkadır!

            Taktik çok önemlidir, baktın karşı taraf  Gökhan YANKOL ‘a  “ Sen çekil Niyazi YELOĞLU  aday olsun ! ” taktiği uygulayacak , sen de buna karşı ayrı bir taktik uygulayacak sın!

            Madem  siyasette yakın markaj taktikleri geçerli ,taktiğe taktikle cevap vermeli diyerek ; Sayın Ahmet ALP ile  Hüseyin BAHAR ‘ı  bir araya getirip , karşı tarafa nispet olsun diye , Ahmet ALP ‘e   il yönetimin de çeşitli payeler verme, bu taktik tutmazsa her ikisinin delege seçiminde  bir olmaları , diri olmalarına  sağlama toplantısı yapacaksın !

            Taktiklerde  tuzaklardan kurtulmanın yolları, demokratik olur  böyle seçim kolları  deyip; “ kimse kimseye başkanlık dayatmamalı , dayatma yaparken de , kimseyi  maymun gibi oynatmamalı” diyecek  sonuçta  kendin de  üç maymunların oyununu oynayacaksın !

            Mesela  , bizim kitabımızda liyakat çok önemli değildir. Liyakat seçim taktiklerimizin dışında  olduğu için , Gökhan YANKOL  ve Ahmet ALP  yedek kulübesine çekilmek istenmektedir. Şimdide yeni taktikler uygulayarak  Hüseyin BAHAR  bu işi  götüremez deyip,  güçlü bir yönetimle bu yarışı kazanacaklarını düşünerek  1+4+2+4  taktiğini  uygulamaya koyacaksınız …

            Sevgili Gültekin MUTLU kardeşimiz ise,  demokratik taktikler peşinde.  Ne yazık ki , demokrasi taktiği  bizim ülkemizde geçerli değildir. Bu nedenle  sonuç  taktik  hatası  sayılabilir…

            Dürüyenin  güğümleri kalaylı , Belediye Başkanının taktikleri alaylı olmasa bu seçimin sonucunu; kendisinden öncekileri eleştiren , kendisi de aynı taktikleri uygulayan  taraflı tarafsız Belediye Başkanı  belirler!

            TAKTİK MAKTİK DEMEYİN , BU GÜN İÇİN TÜM TAKTİKLER OFSAYT!

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.