güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

SANDIK BAŞINA

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:50

                                                           SANDIK BAŞINA

Fidan gibi yiğit delikanlıların,çiçek gibi nazlı,gelinlik kızların kör kurşunlarla,canlı bombalarla öldürülmemesi için 1 kasımda sandık başına!

Devletin temeli ve güvencesi olan anayasa kuruluşlarının TERÖR ANARŞİ VE BÖLÜCÜLÜK karşısında sesimizi duyurmak için sandık başına!

Kurtarılmış mahalleler, kurtarılmış kentler, kurtarılmış bölgelerde yaşamamak için sandık başına!

Gazetecilerin, polislerin, askerlerin, öğretmenlerin saldırıya uğramamaları, can vermemeleri için sandık başına!

Sabah evden çıkan çocuklarımızın nasıl döneceğinin korkusunda kahrolmamak için, Barış istemlerinde bulunduğu için, katledildikleri bir ülkede yaşamamak için sandık başına!

Birbirleriyle konuşmayan birbirlerini dışlayan,Türk,Kürt,Sünni,Alevi diye ayrımcılık yapan siyasilerden kurtulmak için sandık başına!

İnsan haklarının en önemlisi yaşamak hakkı olduğunu yaşamayan insanın ise,sadece iki buçuk metre kefen bezi hakkı olduğunu söylemek için sandık başına!

Halkını ötekileştiren, yargıyı yargıda bağımsızlığı kaldıran Laik Cumhuriyeti ortadan kaldırmaya siyasilerden kurtulmak için sandık başına!

Dini siyasete alet eden, Atatürk devrimlerini yok eden,

“Yurtta sulh, cihanda sulh” ilkesine hiçe sayarak,tüm komşu devletlerle ülkemizi kavgalı hale getiren zihniyetten kurtulmak için sandık başına!

Eğitimi yaz-boz tahtasında çevireni, Laik eğitimin temellerini yıkan,şeriat özlemcilerinin kol gezdiği bir ülke konumuna getirme çabası içinde olanlara “DUR” demek için sandık başına!

Kısacası, dağdaki çobanın, şehirdeki ananın, kasabadaki babanın,okuldaki çocuğun,işçinin,esnafı,memuru,emeklinin bir daha ve asla;”DEVLET NEREDE?” diye feryat edip sesinin boşlukta yankılanıp,geri dönmemesi için sandık başına!

Ve hep kardeşlik türkülerinin söylendiği bir ülke için ve hep birlikte DEMOKRASİ için

SANDIK BAŞINA!..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.