güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

POLİTİK REÇETE!

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:47

Bazı partilerin genel başkanları, kendilerinin yerine göz diken veya kendilerine kafa tutmaya başlayan bir takım grup üyelerini nasıl yola getireceklerini bilmedikleri zaman eğer çaresiz kalmışlarsa rahmetli Çetin Altan’ın “SOBE” isimli kitabından eski bir büyü hikayesini okusunlar. Malum önümüzdeki yıl kurultaylar yılı da!

“…Lider yıkanırken bıçakla ayağının altını kazıyarak çıkan kirleri güneşte kurutup yedi parçaya böler. Her parçanın üstüne üç kez okuyup üfler. Sonra ayak kirlerini biber, tarçın, nane ve maydanozla iyice karıştırarak yedi gün süreyle kendisine kafa tutan veya yerine göz diken kişinin akşam yemeğine eker. Yedi akşam liderin ayak kirlerini yiyen kişi kırk gün içinde kuzuya dönüp başkanın önünde eğilip bükülerek gizlice çevresinde dolanmaya ve bir sözünün iki etmemeye başlar.

Hatta lider isterse sırtına binip kendisini topuklarıyla mahmuzlayarak koşturabilir! Bu büyü fevkalade etkin bir büyüdür. Büyünün etkisi artırılmak istenirse, ayak kirine liderin kakasından da bir kahve kaşığı kadar kurutulup dövüldükten sonra karıştırılmasında yarar vardır.”

Neyse şimdi çok şükür böyle “politik reçete!” kullanan kalmadı ama biz yine hatırlatalım!

Yazıya başlarken “SOBE” adlı kitaptan bahsetmiştik. İşte biz yine yazdık ve dedik ki beğenene de beğenmeyene de “SOBE” !

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.