güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

PARTİMİZ TEŞKİLATLARI…

Yazının Giriş Tarihi: 25.04.2022 13:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.04.2022 01:39

Partinin “M.Y.K”sı, yaptığı zamlı ve de huzur ücretsiz toplantının arkasından, il ve ilçe teşkilatlarına genelge gönderdi. Genelgedeki maddelerin içeriği aşağı-yukarı şöyledir:

1-Parti büyüklerinin ziyaretlerinde, Ramazan ayı olması nedeniyle konuşmalarına; “Tüm İslam âlemine hayırlı ramazanlar...” temennileri ile başlamaları, eğer unutulursa parti büyüğüne telefon mesajıyla hatırlatılmalı.

2-Parti büyüklerinin ziyaretlerinde, “AÇIZ!” “Geçinemiyoruz!” diyebilecek olan dış mihrak temsilcilerinin bulunabileceği mekanlara parti büyüğü götürülmemelidir!

3-İl veya ilçe binası içindeki toplantılarda, zamlardan şikayetçi olabilecek üyelerimize test yapılmalı, testi pozitif çıkanlara birer koli gıda yardımı yapılmalıdır!

4-Çarşı ve esnaf gezilerinde, ek tedbir olarak, lokanta, köfteci, dönerci gibi nefis koku salan yerlerin yakınlarında toplantı veya her türlü siyasi konuşmalardan kaçınılmalıdır!

5- Propaganda konuşmaları için hazırlanan alanlarda, parti büyüğü tarafından ramazan paketleri, özellikle havadan ve dinlemeye gelen partililerin kafalarının üstüne doğru atılmalı, paket kapma yarışması sırasında bol bol hamaset kokan konuşmalar yapılmalı!

Ayrıca, 2023’ten sonraki dünyanın on ekonomisi arasına gireceğimizi söylemeyi unutturmamak için bazı partili vatandaşlarımız bu konuyla ilgili pankart taşımalıdır!

7-Altılı İttifakın başı olan CHP liderini yapılan mitinglerin çevresine bile sokmayın! Toplantı yapılan bölgeleri tel örgüyle veya özel güvenlik güçleriyle koruyun, eğer gelirse, RANDEVUSUZ! gelinemeyeceğini söyleyin ve “Haydi başka alana!” deyin!

8- Bol bol iftar yemekleri düzenleyin, bu iftar yemeklerini çalgılı-çengili yapın ki, vatandaşlar pahalılık, ekonomik kriz, açız, geçinemiyoruz. Ekmek-yağ kuyruğu gibi sözcükleri unutsunlar!

9-Partili hatiplerimizin konuşmalarında; KANDIRMACA,  UYUTMACAM, YUTTURMACA stratejilerini çok iyi kullanmaları gerekir. Bu genelgemizin 9 maddeden olması küçük ortağımızı memnun etme niyetiyle hazırlandığını bilmeniz ve sonuçta genelgeye uymayan parti büyüklerinin gece yarısı operasyonu ile görevlerinden alınacağı unutulmamalıdır!

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.