güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Önce Böyle Dediler Şimdi İse…

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:51

 

Cemaat devleti ele geçirmiş

“Cemaat devleti ele geçirmiş, cemaat devlete sızmış… Bunlar kargaları güldürür.”

Hüseyin Çelik (AK PARTİ sözcüsü)

***

“Fethullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Seversiniz, sevmezsiniz ama değerli ve bilge bir insandır. Bu ülkede milli ve manevi değerlere bağlı nesillerin yetişmesi için hizmetini yapıyor. Her şey devletin denetimi ve gözetimi altında, açık.”

Bekir Bozdağ ( eski adalet bakanı)

***

“Fethullah Gülen’ in attığı adımları ve özellikler ‘cihan devleti Türkiye’ modeline yarattığı katma değeri doğru analiz etmek ve siyasi bir yargılama içinde üstünden atlamamak gerekli.”

Yiğit Bulut (Başbakan’ın danışmanı)

***

“Hoca Efendi’nin İzmir Kestane Pazarı’nda başlattığı bir hizmetin bugün dünyanın dört bir yanına yayılmış olmasını görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu kutlu yolculuğun yediveren çiçekleri gibi bereketlenerek geldiği bir nokta hepimizin iftihar vesilesidir.”

Binali Yıldırım (eski ulaştırma bakanı)

***

“Yurtdışındaki Türk okulları önemli temsil görevi üstlenmişlerdir. Hangisinin başı dara düşse hiçbir ayrım gözetmeden destek sağlarız.”

Ahmet Davutoğlu (Dışişleri Bakanı)

***

“O muhteşem insana, hüzünlü gurbetten şimdi Bursa’yı seyreden bu güzel insana, Muhterem Fethullah Hoca Efendi’ ye, şükranlarımızı sunuyorum. Rabbim hayırlı ve uzun ömürler versin.”

Bülent Arınç (Başbakan Yardımcısı

****

“Bu hareket ( Gülen hareketini kastediyor) kökü derinde, kökü sağlam, kökü Selçuklu’ da, kökü Osmanlı Cihan Devleti’ nde , kökü Sakarya’ da, Dumlupınar’ da olan bir büyük hareket, bir büyük davadır.”

Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan)

Ve geldik bugüne.

Örneğin, Rahvanzade Ekber Efendi, rakibi olan Kavuni Mahur Efendi için şöyle derdi:

-Kendisini severdim, kendisinin hürmete şayan biri olduğuna inanırdım. Ne var ki, mübarek ramazan ayında bir öğle üstü, bıyığında pirinç tanesi gördüm. O zaman işte sevgim de bitti hürmete şayan biri olduğuna inancım da…

Fethullah Gülen ile ona hürmete şayan methiyeler düzenler, gelin görün ki, Rahvanzade Ekber Efendi gibi birbirlerine karşı olan sevgilerini bir anda siliverdiler.

Fethullah Gülen ile ağız dalaşına girenlerin söylemlerinden, ibaret olan bölümü Ahmet Hakan’ın köşesinden alarak sizlere aktardım. Dünden bugüne geldiğimizde, şimdiki durumla o zamanın mukayesesini bir güzel yapasınız diye.

Ben sohbetimizi burada kesiyorum ve sohbetimizi Jo Herbst’ in şu sözü ile bitiriyorum.

“İnkar etmemeliyim. Çok hızlı tırmandığım için çevreme bakmaya zaman kalmadı. Geride bıraktıklarıma TERBİYELİ DAVRANMA fırsatını bulamadım. Ama biliyorum ki doruklardan düşerken kendilerine yine rastlayacağım…”

Esen kalın.

 

 

                                  

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.