güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

MESELA, SAYIN BAŞKANIMDAN RİCA ETSEK…

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:50

Belediyemizin Büyükşehir çıkmazına girdiğinden beri çeşitli zorluklarla karşılaştığını biliyorum. Belediyemiz bünyesinde bulunan gelir kaynaklarının büyükşehre aktarıldığını da bilenlerdeniz. Kentin ana arterlerindeki asfalt ve onarım işlerinin de büyükşehrin uhdesinde olduğunu da bilenlerdeniz. Belediyemizin tüm zorluklara karşı yapmaya çalıştığı güzel hizmetleri de biliyoruz. Yapılan hizmetleri saymaya kalksam, sayfalar dolusu yazı yazmam gerekecek. Uzun lafın kısası ben bugünkü sohbetimde belediyemizin icraatlarını, yapamadıklarını falanı filanı anlatmaya çalışmayacağım. Bugün ben, basit ama çok güzel iki hizmet alanının hayata geçmesini Sayın Başkanım Dursun Mirza’dan isteyeceğim.

            Ordu iline veya Giresun iline gidenleriniz olmuştur. Belki bazılarınız da internet paylaşımlarında görmüşsünüzdür.  Bu kentlerin belediyeleri şehrin park girişlerinde minnacık kitaplıklar kurmuş. Benim eğitimci olarak çok hoşuma gitti. Bu konu öğretmen evimizde de gündeme gelince, bendeniz de bizde niye olmasın diyerek bu karalamayı yapıyorum.

            Hepinizin bildiği gibi belediyemizin kültür hizmetleri bölümü var. Bu birim öncülük edip belediyemizin açtığı SANAT CAFE’ NİN bir köşesine güzel bir kitaplık kursa nasıl olur? Ama bunu yaparken dış alanda, dediğim kentlerdekilere uygun olarak.

            Ayrıca bu alanda yerel gazetelerin birer nüshası burada bulunsa kötü mü olur? Masrafı az alın size iki küçük hizmet. Sakın ola bunlar sadece benim istemim olduğu kanısına varılmasın. Bunları halkımız istiyor, halkımız.

            Bakın pet şişelerin toplanması için şişe şeklinde kafesler yapıldı. Ne kadar ilgi çekici oldu. Yalnız boşaltım işlerindeki aksaklık hariç.

            Neyse konumuza dönecek olursak kitap okuma yerleri dediğimiz gibi hazırlanırsa kitap bulma işi gayet kolay…

            Şimdilik biz elçiliğimizi yaptık, görev belediye başkanımızda. Madem “sanat cafe” öyle ise ismine uygun olsun dedik.

            Esen kalın.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.