güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

İRTİCANIN AYAK SESLERİ

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:49

            “Kadın ölü gibi soğuk ve katı olmamalı, sıcak ve hareketli olmalı, çekici davranışlarıyla erkeğine güç ve kıvanç vermelidir. Cinsel ilişkide kadın da arzulu olmalıdır. Çünkü kadınalar arzulamadan cinsel ilişki kurulursa çocuk AHMAK olur…”

            “Çalışma hayatında kadın iş yerinde kocasından daha yakışıklı erkeği görürse gönlü ona kayabilir, kırsın dizini otursun…”

            “Çocuklar, güneye doğru sıcak iklimlerde 10-12 yaşlarında bile evlendirilebilir.”

            “Nişanlı bile olsalar henüz evlenmemiş çiftlerin beraber gezmeleri haramdır.”

            “Sen kadını dövdükçe kadın seni daha çok sevecek, daha çok isteyecek.”

            “El sıkışıp tokalaşmak zinaya giden yoldur.”

            Yukarıdaki açıklama metinleri Denizli’nin Pamukkale Belediyesi tarafından dağıtılan kitaptan alınmıştır. Kitabın adı ; “EVLİLİK VE AİLE HAYATI”

            Bu konuyu gündeme getiren CHP Milletvekili Fatma Kaplan, adı geçen kitabın Meclis Kütüphanesinde bulunduğunu ifade etmiştir. İşin ilginç yönü de buradadır.

            Eğer bir ülkede tarikatlar ve cemaatler egemen olmaya başlamışsa, o ülkede çağdaşlıktan bahsedilemez. Şuan iktidarda olan partinin “biz kindar değil, dindar nesil yetiştireceğiz” tezi ile geldiğimiz noktanın en küçük delili, yukarıda yazılan kitaptaki bağnaz düşüncelerdir.

            Eğer bir ülkede 3-5 oy fazla alma bahanesiyle, iktidara gelenlerin, bir eli Nakşibendi tarikatında, diğer eli Süleymancıların içerisinde olduğu için, böyle gerici düşüncelerin kitaplaşması kaçınılmazdır. Bir yazımda devlet dini olmaz demiştim. Gelin görün ki , AKP İktidarı muhafazakarlık adı altında , dini siyasete alet ederek, laiklik ilkesini körleştirmiştir. Laiklik ilkesinin olmadığı ülkelerin gideceği yol, sonuçta dinsel devlettir.

            Atatürk düşmanı Necip Fazıllara, Abdülhamitlere, Said-i Nursi’lere anma günü yapanlar, onlarla kol kola gezenlerin ülkesinde, böyle kitapların yazılacağını ve hatta meclis kütüphanesinde bulunmasına asla şaşmamak gerekir.

            Kısacası bunlar, irticanın ayak sesleridir.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.