güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

“HAYIR” DEMEK İÇİN O KADAR NEDEN VAR Kİ…

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:49

            “Bu hareket (Fetö hareketini kastediyor) kökü derinde, kökü sağlam, kökü Selçuklu’da, kökü Osmanlı Cihan Devleti’nde, kökü Sakarya’da, Dumlupınar’da olan büyük bir hareket, bir büyük davadır.”

                                                           Recep Tayyip ERDOĞAN (Başbakan iken)

            “Hoca Efendi’nin İzmir Kestane Pazarı’nda başlattığı hizmetin bugün dünyanın dört bir yanına yayılmış olmasını görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu kutlu yolculuğun yediveren çiçekleri gibi bereketlenerek geldiği bu nokta, hepimizin iftihar vesilesidir.”

                                                           Binali YILDIRIM (Ulaştırma Bakanı iken)

            “Fethullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Seversiniz, sevmezsiniz ama değerli ve bilge bir insandır. Bu ülkede milli ve manevi değerlere bağlı nesillerin yetişmesi için hizmetini yapıyor. Her şey devletin denetimi ve gözetimi altında açık.”              

                                                                       Bekir BOZDAĞ (Adalet Bakanı)

            Bunları yüzünüz kızarmadan söyleyeceksiniz ondan sonra 15 Temmuz darbesinde sütten çıkmış ak kaşık misali,4 binin üzerinde akademisyeni, 30 binin üzerinde öğretmeni, binlerce kamu görevlisini Fetöcü diye tutuklatacaksın.

            İşte bunun için sizlere kızgınız, bunun için “HAYIR” diyoruz.

            “5.5 milyon metrekarelik alana sahip olan Hatay şehrimizin yarısından fazlası, 3.7 milyon metrekaresi neden yabancılara satıldığının hesabını veremediğiniz için sizlere kızgınız, bunun için “HAYIR” diyoruz.

            Ülkemdeki işsizlik oranını % 8’lerden alıp % 13’lere çıkardığınız için sizlere kızgınız, bunun için “HAYIR” diyoruz.

            “Rabbim beni affetsin, milletim affetsin” diyerek, meclisi devre dışı bırakarak, THY, Ziraat Bankası, Halkbank, TPAO, Botaş, PTT, Türksat, Borsa, Çaykur, Eti Maden gibi ülkenin güvencesi olan işletme ve kurumları varlık fonuna ne amaçla aldığınızı ve bu kararın ülke insanımın mağduriyetine neden olacağını bildiğimiz için sizlere kızgınız, bunun için “HAYIR” diyoruz.

            Çılgın proje diye reklam yapıp 15 yılda sadece köprü ve yol yapmakla övünürken halkın vergileriyle bu köprü ve yollardan Deli Dumrul misali geçişleri paralı yaptığın için size kızgınız, onun için “HAYIR” diyoruz.

            Kısacası; sorumsuz bir yönetim getirmek istediğin için, meclisi tasfiye yetkisi istediğin için, yargıyı kendine bağlamaya çalıştığın için, Cumhuriyet rejimini değiştirmeye kalktığın için, ortak değerlerimizi tahrip etmeye çalıştığın için, ikinci Abdülhamit Anayasasına benzerlik taşıyan bu Anayasa referandumu “TEK ADAM REJİMİ” olduğundan dolayı sizlere kızgınız, işte bunun için “HAYIR” diyoruz.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.