güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM…

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:50

·        Türkiye’mi yarı açık cezaevine döndürdüğün için, teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım!

·        “Biz kindar değil, dindar nesil yetiştireceğiz” deyip, laikliğin canına ot tıkadığın için, teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım!

·        Türkiye’min kentlerini savaş haline çevirdiğin için, Güneydoğu insanımı Suriyeliler gibi göç edecek duruma getirerek Güneydoğu göçünü başlattığın için, teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım!

·        Birçok ilimizde okulları kapatıp üç bin öğretmenin görev yerlerinden göç etmesini sağladığın için, teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım!

·        Birçok gazeteciyi işinden, aşından ederek, 33 gazeteciyi cezaevlerinde misafir ettiğin için, böylece özgür basında özgürlükleri ortadan kaldırdığın için , teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım!

·        Komşu devletlerle sıfır sorun yaşarken, komşularımızla sıfır sorunsuz hale getirdiğin için, teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım!

·        Savaş çığırtkanlığı yaparak, Rusya, Suriye, Mısır, Irak, İsrail, Libya ve birçok ülke ile aramızın açılmasını sağlayarak, ticari ilişkileri bozduğun ve bunun sonucunda iş adamlarımızın iflasına, çalışanlarımızın işsiz kalmasına neden olduğun için teşekkürler, Sayın Cumhurbaşkanım!

·        “Ne istedin de vermedik?” dediğin ve iktidara gelinceye kadar “kanka” olduğun Gülen’i Feto Terör Örgütü ilan ettiğin için teşekkürler Cumhurbaşkanım!

·        “Muhatabım değil” dediğin Barzani ile bugünlerde dostluk fotoğrafları çektirip, Barzani ile bu dostluğun ülkemizde bölünmeye yol açacağını, emperyalist devletlerin ülkemizi bölmeye çalıştığını anlayamadığın için sizlere teşekkür ediyorum Sayın Cumhurbaşkanım!

·        “Bu ikilemi ortadan kaldırmalıyız” deyip, parlamenter sistemi yok ederek, başkan olmak için her yolu deneyerek, ülkede yarattığın kaos ortamı için sizlere teşekkür ediyorum Sayın Cumhurbaşkanım!

·        13 yılda yaptığınız olumlu çalışmalar ile insanlarımız arasında, korku, şiddet, stresli yaşam, yarınlar endişesi ile yaşayan bir toplum yarattığınız için teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım!

 

Ve tüm bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı bu ülkenin vatandaşı olarak, kul hakkını

ne olduğunu bilerek, size hakkımı helal etmeyeceğim Sayın Cumhurbaşkanım!

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.