güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

HABER DEDİĞİN BÖYLE OLUR!

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:47

Tövbe estağfurullah, iyi ki helal gıdayla beslenmiş, besmeleyle seslenmiş. Yoksa badem bıyığından nurlar sızan AKP’li Milletvekili kardeşlerim, yetkili yetkisiz meclisimizde, “Eşek gibi anırıyorsun!”, “Anıran senin babandır!” gibi sözlere muhatap olmayı bırak böyle sözleri asla söylemezler!

İnna ma ashabirin!

 Şu gazetelerin muhabirlerinin başka işleri yokmuş gibi böyle ufak tefek anlaşmalı kavgaları manşetlerine taşımaları, vallahi çok ayıp!

Halbuki şöyle haberler yapabilirler:

“…Asgari ücret fazlalığından yoğurt ve et yiyenler aşık olur!”

 Mesela, uzmanların araştırmalarına göre: “Kadınlar daha doğrusu canı sıkkın kadınlar, ya parfüm ya da çikolata alıyormuş.”

 İnanmazsanız, Dartamonitör adlı İngiliz Araştırma şirketinin yaptığı araştırmalara bakın…

 Bu haberde de biraz muzurluk var ama en iyisinden mecliste birbirlerine küfürle iltifat eden, hazineden geçimli milletvekillerinin haberinden daha güzel!

 Her gün belli bir bölgemiz habire sallanıyor. Sallanma olunca, çocukluğunda çingene beşiğinde hiç sallanmamış olan deprem uzmanlarımız sallanmanın gerekçelerini açıklarken araya teknik kişilerimiz girerek hemen devlet binalarında hasar etütlerine başlarlar.

 Allah inandırsın, kentimizin birinde binanın birinci ve ikinci katına oturulamaz raporu verilirken diğer katlarına bir şey denilmemesi haberine ne diyebiliriz ki?

Eskiden de gazetelerimiz, gazetecilerimiz vardı. O zamanlar ne güzel haberler yapıyorlardı. Mesela bir gazetemizde şöyle haber vardı:

“Erkeğin iyisi kebapçıda belli olur!”

Anlaşıldı böyle haberler sizlerin hoşuna gitmedi. Sizler en iyisi gazete haberlerini boş verin. Kanallardaki “yemek pişirme!” yarışma programlarını izleyin!

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.