güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

GIRGIRİYE (3)

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:48

Genel merkez futbol komitesi karar değiştirerek CHP’de yerel seçim takımları arasında yapılacak maçlarda, bazı ilçe takımlarını hükmen galip sayıp bazılarında ise takımlardaki kargaşa yüzünden hangi takımların sahada kalacağını seyirciye sormaya karar verdi.

Seyircilerin yüzde doksanı, takım kaptanlarının yarısından çoğu bu karardan memnun iken küçük bir azınlık bu karardan memnun olmadı!

Seyirci olayından memnun olmayanların takım kaptanlarının maçlar için yapılan ısınma hareketleri devresinde yaptıkları vücut çalışmalarının, karşı takıma yaptıkları kötü tezahüratın böyle bir karar alınmasında etkili olduğu sanılmaktadır. Bazıları bütün planlarını, hakem Ahmet Akın ve merkez komitesindeki adamları üzerine yaparken saha avantajını ve seyirci avantajını elinde bulunduran geçen dönemin şampiyonuna gol atmak için yaptıkları saha dışı taktikler bu kez tutmayacak gibi…

Merkez Futbol Komitesi kararıyla en iyi hakem seçilen Ahmet Akın’ın Bandırma’daki  aday adayları takımlarının maçlarını nasıl idare edeceği ve seçmelerde ne kadar etkili olacağı merak konusudur.

Orta Hakem Ahmet Akın’a şirin görünmek için şimdiden sıraya giren Bandırma’daki takım kaptanlarının bazıları Sayın Akın’ın fotoğraflarını paylaşarak akla hayale gelmeyecek methiyeler düzmektedir!

Yan hakemlerden Sayın Sarı ve Sayın Atakay’ın elemelerde ne kadar etkili olacağı sorgulanırken sonuçta maçı kazanan takımın liderlik kutlamasının yapılacağı sürede diğer takımların kutlama törenlerine ne ölçüde katılım yapacakları camia içerisinde tartışma konusudur.

Sonuçta seyircinin etkili olacağını kabul etsek de ön seçim uygulamayan merkez komitesinin kararına, her zaman olduğu gibi, elenen tarafların şike iddialarında bulunacağına tanık olacağımızı şimdiden görür gibiyiz!

Antidemokratik uygulamalara kızsak da ne olursa olsun öfkemiz geçince aynı takımların ortak taraftarı olarak yerimizi alıyor ve ülke takımları olarak yarışacağımız diğer takımlara karşı desteğimizi her zaman olduğu gibi yine sürdürme çabası içinde oluyoruz.

Önemli olan ilçe bazında değil il bazında finali oynamak ve kazanmaktır. Zaten önemli olan da bu değil midir?

Esen kalın.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.