güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

GIRGIRİYE (2)

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:48

 

            CHP Belediye başkanlık yarışı öyle hal aldı ki sormayın gitsin.

            Takımların hazırlık çalışmalarını izlediğimizde Dursun Mirza’nın takımı saha avantajını çok iyi kullanıyor. Sakatlanmalar olsa bile yedek oyuncuları sayılan  (alt takım) belediye çalışanlarıyla takviye edeceğinden bu konuda sıkıntı yaşanmayacak!

            Takımların yapacağı maç başlamadan yan hakemlerden birinin Dursun Mirza’nın hazırlık maçlarında tezahürat yapar gibi davranması maçlar oynanmadan şampiyon belli dedikodularına neden olmaktadır.

            Tolga Tosun’un takımında ara transfer yok. Takımı güçlendirme çalışmalarını takımın as oyuncuları eski ilçe başkanları üstlenmiş görülmektedir. Reklam konusunda çok güzel organize olarak karşı takımların morallerini epey bozmaktadırlar.

            Takım çalıştırıcıları yan hakemlere güvenmediklerinden orta hakem Ahmet Akın nezdinde çalışma yapmaktadırlar.

            Metin Ok maçlara alan savunması yaparak hazırlanmaktadır. Federasyonun tutumu belli olmadığından transfer olayına girmeyeceği söylenmektedir. Sürpriz yapabilecek bir takım kuracağı sosyal medyadaki paylaşımlarından bellidir.

            Ozan Onur hitabet sanatıyla hazırlık maçlarında takımın moralini en üst seviyeye çıkardı. Takımında olan eksiklikleri gayet iyi biliyor. O da federasyonun kararını bekliyor. Sonuçta bugün için elinde bulunanlarla alan savunması çalışmalarına ağırlık vermektedir.

            Takımların gerçek yüzlerini daha iyi irdelemek için  maçların yapılması gerekir.

            Ön seçim veya temayül yoklaması isi altında öngördüğümüz maçlar yapılmazsa sadece hazırlık çalışmalarını değerlendirme yaptığımızda orta hakem Ahmet Akın ve federasyon başkanı Sayın Genel Başkan Dursun Mirza’nın takımını hükmen galip sayabilir.

            Yalnııııız, diğer üç takım alan ittifakı yaparsa o zaman ne olur?

            Yanıt : ARKASI YARIN!

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.