güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

GENERAL ÇOK, ASKER YOK

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:48

   Liste savaşları falan filan derken, seçime girmeye hak kazanan partiler, Belediye meclis üye listelerini seçim kurullarına teslim ettiler.

  CHP kulislerinde,listedeki isimleri beğenen olduğu gibi bir o kadar da beğenmeyen var. Buna benzer durumun AKP tarafından da yaşanmakta olduğunu biliyorum. Yalnız, aradaki tek fark, AKP’liler isyanlarını sesli yapmıyorlar, kendi aralarında tartışıyorlar. CHP’ye gelince, isyan sesleri yüksek çıkar, millet kavga var zanneder.

  CHP’nin meclis listesinde bayan üye sayısı bildiğim kadarıyla ikidir. Bu sayı birkaç fazla olabilir miydi, belki olabilirdi. CHP listesi ile ilgili olarak gözüme ( bir yazar olarak) ilk çarpan detay, listede iki-üç kişi haricinde Dursun Mirza’ya muhalif olan kesimden oluşturulduğu gerçeğidir.

  Göze çarpan ikinci detay, bu listenin sürükleyicisi, Metin Ok ve Ozan Onur olacağı, imar konusunda da, Yalçın Cömert’in ağırlığı olacağıdır.

  Sonuçta daha değişik bir liste yapılabilinir miydi? Belki yapılabilinirdi. Evet, listeye konulan kardeşlerimin başarılı olmaları, partili olarak temennimizdir. Kişisel olarak ben sadece genelleme yapıyorum. Mesela, “ bu listede general çok, asker yok…”desem, (zira görüntü bu..) beklide bazılarınız bu sözümü eleştiri olarak kabul edecek, amacımın eleştiri değil, sadece gördüklerimin ve duyduklarımın yazıma dökülüşü olduğunun altını çizmek istiyorum. Ayrıca, aday listeleri eksiklerinin tamamlanmasının 21 Şubat, kesin aday listelerinin ilan tarihinin 3 Mart olduğunu belirterek, listelerde değişiklik olabileceği  veya olmayacağı varsayımını da hesaba katarak, son söz olarak, önümüzde bir seçim var ve bu seçim ittifaklı bir seçim, bizlere de düşen görev “kol kırılır yen içinde kalır” atasözüne  uygun olarak, millet ittifakının başarılı olmasına yardımcı olmaktır.

  Başarılar dileğiyle, şimdilik esen kalın.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.