güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

FETO FİLMİ SEYRET ALLAH, SEYRET!

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:47

Her gün görüyorsunuz, okuyorsunuz, dinliyorsunuz, seyrediyorsunuz. Yazanlar yeteri kadar yazıyor, seyrettirenler yeteri kadar seyrettiriyor, söyletenler yettiğinden fazla söyletiyor.

Bize laf mı kaldı?

Bize laf kalmadı diyeceğiz ama şu Feto’cu CHP yok mu, işine yapıp, ne edip, sümüklü Feto’nun birçok ayağından biri olan ‘’siyasi ayağı’’nın araştırılması için meclise önerge verdi.

Ahval-i umumiyede böyle bir olay olunca, bir de buna ‘’Chp ile asla beraber hareket etmeyiz…’’diyenler eklenince, herhalde bize de birkaç laf etmek düşer dedik ve sarıldık kaleme.

Yazımıza uysa da ‘’bir varmış bir yokmuş!’’ diye başlasak fena olmaz. Zira, Feto’nun siyasi ayağı şu yazılanlardan belli değil mi? Bakın, bu olayın araştırılmasını isteyenler kim? Her şey ortada iken, halen bize abudik gubidik filmini seyrettirmeye devam edenlerin haline bakın…

Neyse, uzatmadan bu filmin makaslanan bölümlerini tekrar ekleme yapalım ki, cümle alem bazı şeyleri unutmasın.

‘’Hoca Efendi’nin İzmir Kestane Pazar’ında başlattığı bir hizmetin bugün dünyanın dört bir yanında yayılmış olmasını görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu kutlu yolculuğun yediveren çiçekleri gibi bereketlenerek geldiği bir nokta hepimizin iftihar vesilesidir.’’(BinaliYıldırım)

‘’O muhteşem insana hüzünlü gurbetten şimdi Bursa’yı seyreden bu güzel insana, muhterem Fethullah Hoca Efendi’ye şükranlarımızı sunuyorum. Rabbim hayırlı ve uzun ömürler versin.’’(Bülent Arınç)

‘’Bu hareket(Gülen hareketini kastediyor) çünkü derinde, kökü sağlam, kökü Selçuklu’da, kökü Osmanlı Cihan Devleti’nde, kökü Sakarya’da, Dumlupınar’da olan büyük bir hareket, büyük bir davadır.’’(Recep Tayyip Erdoğan’’

‘’Yurtdışındaki Türk Okulları önemli temsil görevi üstlenmişlerdir. Hangisinin başı dara düşse hiçbir ayrım gözetmeden destek sağlarız.’’(Ahmet Davutoğlu)

‘’Cemaat devleti ele geçirmiş, cemaat devlete sızmış… Bunlar kargıları bile güldürür.’’(Hüseyin Çelik)

Velhasıl, eskiden ‘’beraber yürüdük biz bu yollarda…’’ diyenlerin, sonradan Rahvanzade Ekber Efendi misali fetocu olmadıklarını, onlarla mücadele ettiklerini söylemeleri de bizleri güldürmektedir.

Efendim, Rahvanzade Ekber Efendi sevdiği Kavuni Mahur Efendi için şöyle demiş;

‘’Kendisini severdim, kendisinin hürmete şayan biri olduğuna inanırdım. Ne var ki, mübarek ramazan ayında öğle üstü, bıyığında pirinç tanesi gördüm. O zaman sevgim de bitti, hürmete şayan biri olduğuna inancım da…’’

Ahvali vaziyet, ‘’Aman ha biz Chp’nin önergesi kabul edersek, bunun altından çapanoğlu çıkar! İyisi mi ne biz duymuş olalım, ne de biz bu önergeye ‘’evet’’ diyelim. Önemli olan devletin bekasıdır.’’

Feto filmi oyuncuları, film çevirmekten bıkmadı ama biz bu filmi seyretmekten bıktık…

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.