güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

FESTİVALİN ARDINDAN

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:50

            Bazı yazı başlıkları vardır.

            Bir gezinin ardından.

            Bir seçimin ardından.

            Bir meclisin ardından gibi…

            Bugün de bizim yazının başlığı, “Bir festivalin ardından” olsun.

            Hepinizin bildiği gibi bu yıl seçim yılı olmasından dolayı Bandırma Kuşcenneti Festivali biraz erkene alındı. Sahil bandı şenlikleri ve 4 günlük Cumhuriyet Meydanı etkinlikleri yanında Edincik ve Aksakal mahallelerinde yapılan festival şenlikleri…

            Açık yüreklilikle söylemek gerekirse bu yapılan festivalin üç ana detayı var.

            Birincisi 6-7ülkeden gelen sanatçı ve misafirlerle festivalin uluslararası nitelik kazanması.

            İkincisi kültürel etkinliklerin daha çok olması.

            Üçüncüsü kültür ve sanat alanında yapılan atılımın kalıcı olmasına neden olacak Kültür Ve Sanat Merkezi ile Sanat Kafenin Bandırma’ya kazandırılması.

            Dost, düşman ne der bilmem ama benim şahsi kanaatim CHP’ li belediye bu işi profesyonelce yapıyor. Bu kadar geniş bir organizasyonun hiçbir aksaklığa meydan vermeden bitirilmesi takdire şayandır. Bandırma halkının gösterdiği ilgi de benim bu düşüncemi teyit etmektedir. Zira kiminle konuştumsa hemen hemen herkes festivalin zenginliğinden, yapılan yeniliklerden söz etmiştir.

            Ben bir eğitimci olarak, eski santral binasının şahane bir Kültür Ve Sanat Merkezine dönüştürülmesine çok sevindim. Bu yapının Bandırma’ ya kazandırılmasında emeği geçenleri canı gönülden kutluyorum.

            Festival etkinliklerinde en fazla yorulan Belediye Basın Yayın ve Belediye Kültür Hizmetlerinde çalışan emekçi kardeşlerimi de başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum.

            Bunları sakın ola ki kimse yandaşlık olarak algılamasın. Benim naçizane teşekkürlerim Bandırma halkının beğenilerine istinadendir.

            En zor yazılar bu tip yazılardır. Hele aynı partiye mensup iseniz önyargılı insanlar hemen sizleri yağcılıkla suçlayabilirler. Ama kim ne derse desin şahane bir festival şöleni izlediğimizin kararından bizleri vazgeçiremezler.

            Eğer belediyemizin Mayıs ayında yaptığı etkinlik ve yatırım güzelliklerini saymaya kalksam herhalde küçük bir roman olur. Yine de ben sözümü kısa kesip bizlere dolu dolu bir festival yaşatan Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.

            Sağ olun, var olun.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.