güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ENDER BİÇKİ

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:49

 

            Bazen eş, dost sorarlar:

 “Yahu, yazıyorsunuz çiziyorsunuz da ne oluyor?”

            Yani demek isterler ki, ya da ne demeye getirirler ki? “Sen istediğin kadar yaz, çiz, akıntıya kürek çek, vallahi de billahi de, herkes bildiğini okuyor!”

            Zaman zaman ben de aynı duyguya kapılmıyor değilim, ama bazen de; varsın bazıları okumasın, bazıları boş versin, biz işimizi yapalım diye düşünüyorum.

            Efendim, bildiğimiz üzere, daha doğrusu bildiğimiz kadarıyla CHP İl Başkanlığına adaylığını açıklayan iki kardeşimiz var.

            Ender Biçki

            Serkan Sarı

            Sayın Ender Biçki halen İL CHP Başkanıdır. Bugüne kadar sürdürdüğü İl Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Bu öngörü bana ait değildir. Yaptığım araştırmalarda, partili üyelerden edindiğim intiba bu yöndedir.

            Partimizin ileri gelenlerine Ender Bey ile ilgili aldığım yanıtlar olumlu yöndedir. Hatta Sayın Sedat Pekel, “Şimdiye kadar en çalışkan bir başkandır” diyerek övünülecek bir yorum yapmıştır.

            Ben Sayın Serkan Sarı hakkında pek bilgi sahibi değilim. Bu nedenle onun hakkında olumlu ve olumsuz yorumlarda bulunmam. Ama Sayın Ender Biçki’nin CHP’nin gençlik kollarından gelen birisi olması, bugüne kadar yaptığı çalışmaları da göz önüne aldığımda, şahsi kanaatime göre kendisiyle yola devam edilmesi kanısındayım.

            Seçimlere az bir süre kalması veya erken seçim ihtimalini de hesaba katarsak, “Dere geçerken at değiştirilmez!” ilkesinden hareketle, Ender Biçki’nin bu dönemde İl Başkanlığına seçilmesinde yarar görüyorum. Bandırma’lı ve diğer ilçelerden seçilmiş olan il delegesi arkadaşlarımızın kendi hür iradeleri ile bütün olasılıkları  değerlendirip oy kullanacaklarına inancım tamdır.

            Zira, önemli olan partimizin menfaatleridir. Temennim her türlü güzelliği içinde barındıran bir seçim, seçimden sonra da kol kola hep beraber CHP İktidar yürüyüşüne katkı yapmak için çalışmaktır.

            Şimdilik esen kalın.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.