güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

DÜĞÜN ERKENE ALINIYORSA GELİN HAMİLE DEMEKTİR!

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:48

            16 yıldır tek başına devleti yönetiyor, şimdi ortalığa çıkmış, “Bazı icraatları parlamenter sistemle çözemiyoruz. Bu nedenle erken seçim kararı aldık…”  gibi hiç de inandırıcı olmayan baskın seçim kararı alıyor. Asıl nedeni açıklayamıyor, aldatılan değil de aldatan konumuna sarılıyor.

            Erken seçimle ilgili olarak, “Erken seçim isteyenler vatan hainidir!” sözlerinin daha mürekkebi kurumadı. Bu kadar suçlamadan sonra böyle bir kararın altında olsa olsa iflas etmenin belirtileri yatıyor.

            16 yıldan beri basın elinde, yargı elinde, meclis çoğunluğu sende olduğu halde ülkenin geldiği duruma bakın.

            Ülkede Cumhuriyet tarihinin bütün kazanımlarını, müsrif bir evlat gibi yok pahasına sattın. Ülkeyi borç batağına soktun, işsizler ordusunu 6 milyona çıkardın. Basını susturdun, fabrika yerine hapishaneleri çoğalttın. Dış siyasette tüm komşularla kavgalı hale getirerek çuvalladın. Eğitim sistemini yaz-boz tahtasına çevirdin.

            “Yerli ve milli” diye ortalığı çınlattın. Gelin görün ki samanı bile ithal eden durumuna düşürdün ülkeyi. Hiç yeri yokken, Milli değerlerimizi ayaklar altına alarak, kurumlardan “T.C.” ibaresini bile sildirdin. Milli bayramlarımızı hiç ettin. 16 yıl öyle bir dil kullandın ki kardeşi kardeşe düşman ettin.

            “Paramızdan 6 sıfırı attım, paramız değer kazandı” yalanlarıyla halkımızı oyalarken, Dolar ve Euro karşısında paramızı pula çevirdin.

            Şimdi kalkmış tek adamlık yönetim şekli için baskın seçime gidiyorsun.

            16 yıldır Kıbrıs sorununu mu çözdün? AB’ye giriyoruz diye havai fişek gösterilerini unutmadık. Terörü mü bitirdin? Allah adına, peygamber aşkına bir tane şu güzel işi yaptım de.

            Diyemezsin.

            Demokrasiyi yok ettin. Ülkeyi seçime götürürken bile “OHAL” ilan ediyorsun. Böyle bir ortamda seçime gidilince, çıkan seçim sonucuna “milli irade” demek gülünç olmaz mı?

            Kısacası, bu baskın seçim hikayesinin nedeni hiç de inandırıcı değil. Olsa olsa, Yılmaz Özdil’in bir yazısında dediği gibi,

            “Düğün erkene alınıyorsa, gelin hamile demektir!”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.