güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN ŞAŞKINLIK YARATAN UYGULAMASI

Yazının Giriş Tarihi: 11.03.2022 00:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.03.2022 03:55

 Şaşmak, hayret etmek, insanlar içindir.

İnsanoğlu şaşırır da, hayret de eder. Niye şaşırır, niye hayret eder?

Hiç ummadığımız, hiç düşünmediğimiz bir olayı duyduğumuzda ve başımıza gelince. İşte bugün şaşırıp kaldım, küçük ama insanımız için önemli olan bir olaydan bahsedeceğim.

Efendim, bizim büyük, Böyyük şehir belediyesinin kenar mahallelerinde öyle bir ulaşım uygulaması var ki, şaşırır kalırsınız! Hatta şaşkınlıktan öyle bakakalırsınız, alimallah konuşma özürlü olur, bu kez hastaneye gitme sorunu yaşayabilirsiniz.

Meraklandınız değil mi?

Tamam, anlatıyorum. Cumartesi ve pazar günü hastaneye gitmek zorundasınız. Özel aracınız yok. Taksi kiralasanız, gidiş-geliş ateş pahası, ulaşım AŞ. halk otobüsü ile gitmeye kalksanız, iki aktarma ve gidiş-geliş 20 TL. Bedavacı denilen (aslında bedava değil) 65 yaş üstü iseniz iki aktarma ile uğradığınız zaman kaybı ve araç bekleme derdi…

Merkez mahallelerinin bu konuda derdi olmayabilir ama ya Levent Mahallesi, TOKİ, Kayacık, Yeni Mahalle, Ayyıldız, 600 Evler Mahalleleri…

Evet, saydığım bu mahalle sakinleri cumartesi ve pazar günleri, hastaneye nasıl gidecek? Sorumuzun cevabı, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanından. Hiç olmadı sabahları saydığım bu mahallelere 2 servis hizmete alınması.

Eğer böyle uygulama yapılmazsa, ben Yaşar Kırbıyık olarak bu mahalle sakinlerine, cumartesi ve pazar günleri, “Hasta olmayın!” diyorum!

“Bu çağda, böyle insani olmayan, asla kabul edilemeyecek bir uygulamaya kenar mahalle sakinleri olarak şaşkınlık içerisindeyiz.” diyen vatandaşlarımızın şikayetlerine, bir köşe yazarı olarak sessiz kalamadım.

Evet, sayın başkan durumu anlattım. Şimdi top sende, çözüm de sen de. Umarım, bu dileğimize olumlu bakarsınız…

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.