güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BİRAZ ERKEN DEĞİL Mİ?

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:49

Futbolcuların çok sık kullandıkları bir deyim vardır

Gol erken geldi derler.

Anlaşılan CHP'de de Büyükşehir belediye başkanlığı adayları için erken söylentiler başladı.

CHP genel başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu Belediye Başkanlarını ben seçeceğim demecinin ardından böyle söylentiler normal sayılabilir diyeceksiniz ki; Dilinin altındaki baklayı çıkar yani Genel başkanın bu açıklamasını tasvip etmiyor musunuz?

 Haşaa tövbe kimin haddine!

Kimin Milletvekili olacağı kimin Belediye başkanı olacağını çoğu kez parti egomanyasınında değil mi biz bunlara alışığız sonra böyle bir sistemi kabul etmesek veya etmiyorum desek kim dinler bizim diğer partilerden farkımız olsun, tüm seçim kategorilerde ön seçim yapılsın desek bizi kim dinler ki

Bizim işimiz , sadece gördüğümüzü duyduğumuzu sizlere anlatabilmek... Evet, nerede kalmıştık

Efendim belediye başkanlarını Genel Başkan seçecek duyumundan sonra siyasi kulislerde Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın kardeşimizin Balıkesir büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterileceği konuşulmaya başlanıldı.

Münasip mi?

Münasip.

Sayın Akın genç ve yetenekli bir siyasetçi Karizma dersen o da var. Bundan iyisi can sağlığı ayrıca Sayın Akın'ın yerel yönetimler konusunda bilgili olması da gayet olumlu bir yönü.

Biraz evvel ifade ettiğim gibi biz sadece duyduklarımız gördüklerimiz yazdık.

Eee kimse gözünüzü yanlış anlamasın ile ilgili bir söz vardır “zurnada peşrev olmaz ne çıkarsa bahtına bizim ki de o hesap.

Esen kalın...

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.