güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BİR UÇAK KALDIRMAKLA BANDIRMASPORLULUK OLUNMAZ

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:49

            Belki gözünüzden kaçmış ya da dikkatinizi çekmemiş olabilir.

            Bizim görevimiz bazı bildiğimiz veya bilemediğimiz konuları,bu konuda bilgi sahibi olanlardan öğrenip sizlere aktarmak.

            Her ne kadar siyaset arenasında bulunan cin fikirlilerin yanında bizim esamemiz okunmasa da işin içinde BANDIRMASPOR olunca bu cin fikirli siyasetçilere haddini bildirmek bir yazar olarak bizim görevimizdir.

            Hepinizin bildiği gibi Bandırmasporumuz birinci lige çıktı. Zafer kutlamalarına yediden yetmişe herkes katıldı. Bandırma tarihinin sayfalarına altın harflerle yazılacak bir başarı bu.

            Gelelim bundan sonraki gelişmelere. Yine hepinizin bildiği  gibi birinci lige çıkmanın bir faturası var. İşte bu nedenle Bandırmaspor’un mali kaynağa ihtiyacı nedeniyle daha önce bizim belediyemiz tarafından 2 adet benzin istasyonu yeri tahsis edilşmişti. Bu tahsis edilen yerlerden tır parkı yanındaki yer büyükşehir meclisinden geçiyor. İkinci yerin verilmesinde işte burada hinlik düşünülüyor.

            Edindiğim bilgilere göre, Sayın Edip Uğur ile Bandırmaspor yönetimi görüşmeye gidiyor. Yönetimin içinde Akp’li kardeşlerimiz de var. Sayın Uğur’un cevabı aynen şöyle, “Dursun Bay, bana açtığı davaları geri alsın, sorunu çözelim!”

            El insaf.

            Pekii, Dursun Mirza’nın açtığı davalar ne? Birincisi Malta Deresi olayı. Burası Bandırma Belediyesi tarafından çoğu yerlerinin satın alındığı belediye adına tapulu yerler. Edip buraya el koymaya çalışıyor.

            İkincisi eski dekanlık binası (Çeliksporun karşısındaki tarihi bina). Buraya da Edip Bey Hazretleri el koyuyor.

            Üçüncüsü su tarifelerindeki adaletsiz uygulamalar. (Bildiğimiz kadarıyla bazı belediyelere suyun metreküp fiyatına 1 TL ile 3 TL arasında fiyat uygulanırken bizde 7 TL civarında)

            Benim edindiğim bilgiler bu kadar. Burada bir şeyin altını çizmek istiyorum. Bir uçak Kaldırmakla Bandırmasporluluk olmaz. Sayın Uğur’un makamının değerini bilmesi gerekir. Madem kendileri Büyükşehir Belediye Başkanı o zaman Bandırma’nın her sorununu çözmesi gerekir. Hele Bandırmaspor konusunda yaptığı cin fikirlilik bir gün gelir size geri döner ve cin çarpmışa dönersiniz.

            Sayın Edip Bey’e son sözümüz, “Yeter ki gölge etme başka ihsan istemez.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.