güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMASPOR’UN BENZİNLİK İSTASYONU ÇIKMAZI

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:49

            Hazindir, hazindir, hazin!

            Büyükşehir Belediye Başkanının iki yılda bu hale düşmesi hazindir. Hem beceriksizlik yüzünden hem de Bandırma’ya ait hiçbir şeye yardımcı olmaması yüzünden.

            Bu ne şudur, ne budur. Bu düpedüz Bandırma düşmanlığıdır. Önce şunu kabul etmek gerekir. Bandırma halkı yerel seçimlerde sana da oy verdi, Dursun Mirza’ya da verdi. Bandırma halkı kenti için Büyükşehirde tercihini sizden yana kullanırken kendi kentinde ise tercihini sayın Mirza’dan yana kullandı.

            Pekii, Bandırma halkına karşı bu düşmanlığınız ne?

            Ben bu konuya dolambaçlı yollardan girmeyi sevmem. Konulara balıklama dalarım. Ve her yazdığım konuya da objektif yaklaşırım.

            Konumuz ne su davası, ne ana arterlerimiz dediğimiz yolların köstebek yuvasına dönüşmesi… Konumuz Bandırmaspor.

            Tüm Bandırma halkının simgesi olan Bandırmaspor ekonomik sıkıntı çektiği için, Bandırma Belediyesi, sürekli gelir kaynağı olsun diye Bandırmaspor’a iki adet benzinlik istasyonu tahsis etti. Bandırma Belediyesi meclis kararı olarak, bu karar siz Sayın Edip Uğur Bey’in Büyükşehir Meclisine havale edildi. Zira bu işin onay mercii sizlersiniz. Gelin görün ki bizler için hayati değer taşıyan bu konu Büyükşehir İmar Komisyonuna havale edildi. Halen bu konuda yapıcı bir girişim olmadı. Ne zaman gündeme geleceği de belli değil. Benim ilgimi çeken bir konu da AKP’li Büyükşehir Meclis Üyesi olan Bandırma’lı meclis üyelerinin duyarsızlığı.

            Evet bu ne şudur, ne de budur. Düpedüz Bandırmaspor düşmanlığıdır. Hem Bandırma’lıyım diyeceksiniz hem Bandırma’nın ekmeğini yiyeceksiniz, sonunda Bandırma ile Bandırmaspor ile ilgili bir çalışma yapamayacaksınız…

            Eğer Büyükşehir buysa kusura bakmayın ama eksik olsun sizin büyükşehirliğiniz.

            Esen kalın.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.