güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMA HALKI ADINA ŞİKAYETÇİYİM

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:47

Bandırma kasabasının bir ferdi olarak Ulaşım AŞ hizmetlerinden şikayetçiyim.

Levent Mahallesi sakini olarak Levent Mahallesine yapılan araç kalkış saatlerindeki menfi ayrıcalık için şikayetçiyim.

Korona virüs belasından binlerce insanımızın öldüğü günümüzde parayı insan sağlığından daha çok seven, hiçbir sağlık koşuluna uymayarak balık istifi gibi taşıma rezaleti gösteren Ulaşım AŞ ‘den şikâyetçiyim.

Şikayetçiyim efendim. Araçlar her seferinde dezenfekte yapılmadığı için. Araçlarda sosyal mesafe kuralları çiğnendiği için şikâyetçiyim. Araç şoförleri maske takmadığı için şikâyetçiyim. 65 yaş yukarısı olan vatandaşlarımızın ücretsiz taşıma saatlerini, sadece sabah 10.00 ile akşam 20.00 arasına göre uyarlama yapmalarından dolayı şikayetçiyim.

Şikayetçiyim, Sayın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanından. Madem Ulaşım AŞ size bağlı öyleyse Balıkesir Ulaşım Hizmetlerindeki sağlıklı taşıma işlevini bizimkilere uygulatmamanızdan şikayetçiyim.

Bandırma Emniyet Müdürüm, sizden de şikayetçiyim. Bu Ulaşım AŞ araçlarında sosyal mesafe kuralları denetimini yapmadığınız için şikayetçiyim.

Sayın Kaymakamım, 4 aydan beri korona belası gereği halkımız için nasıl mücadele ettiğinizi biliyor ve takdir ediyorum. Yalnız, Ulaşım AŞ’nin denetlenmesini sağlamadığınız için sizden de şikayetçiyim.

Sayın yetkililer, lütfen şikayetlerime kulak verin. Lütfen mikrop yuvası demek istemediğim Ulaşım AŞ’nin yolcu taşıma kapasitelerini kontrol ettirin. Lütfen, şu toplu taşıma rezaletine bir çare bulun. Şu korona belasından kurtuluncaya kadar lütfen insanlarımızın hayatını tehlikeye atmayın.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.