güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

AMİİN!

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:49

Yıl 2002

Cezaevlerinde 49 bin 512 hükümlü varken AKP döneminde bu sayı 156 bin 195’e çıkmış. Hükümlü oranında bu artış, yeni cezaevlerinin yapılmasını gündeme getirmiştir!

***

Kumarda ve çocuk pornosunda 180 ülke arasında üçüncü olarak, bronz madalyayı hak etmişiz!

***

Basın özgürlüğünde dünya ülkeleri arasındaki sıralamamız 159 olarak saptanmış, bu konuda maalesef hiçbir madalya kazanamamışız!

***

Hukukun üstünlüğü sıralamasında 102 ülke arasında 80. Olmamız, yine de başarı olarak algılanmış, ülkemizin sınıf geçme karnesine “sınıf tekrarı” olarak işlenmiştir.

***

Son dört yılda fuhuş ve uyuşturucu 17 misli, boşanma olayları 28 misli artınca bu konuda dünya devletleri arasında olimpiyat ödülüne layık görülmüşüz!

***

Ülke nüfusumuz 4 yılda Suriyeli vatandaşlarımızın gelmesi ile kendi nüfus artışımız haricinde 3 milyon artarak, dünya devletleri tarafından 3 milyar Euro’luk  altın madalya ile ödüllendirilmişiz!

***

Ülkemizdeki can ve mal güvenliği konusunda tüm geri kalmış ülkeleri geçerek Nobel ödülü alacak duruma gelmişiz!

***

Derin devlet finalini paralel devlete dönüştürerek insanlarımızda paralelkenar algısı yaratmışız. Sonucunda sınavlarda tüm öğrencilerimiz paralelkenarın çevre hesabını bir türlü yapamamışlardır.

***

166 milyon adet cep telefonu ithal ederek, 23.4 milyar dolar döviz ödeyerek, kundaktaki bebeğe ve doğmamış olanlara bile 2 cep telefonu alma becerisini göstererek, bu konuda dünya şampiyonu olmuşuz. Bu başarımızın şampiyonluk kupasını ileriki yıllarda alacağımız kararlaştırılmıştır!

***

“Önüne yatmak” deyiminin “engel olmak, kollamak” anlamında olduğunu bile bilemeyenlerin, bundan siyasi rant sağlamak için, bu deyimi “cinsi sapıklık” gösterme başarılarından dolayı ödül verme törenlerinin düzenlenip düzenlenmeyeceği merak konusudur!

***

Neyse kısa keselim de Aydın havası olsun diyelim ve son cümlemizi de yukarıdakilere armağan edelim.

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

AMİİN…

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.