güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ALLAH AKIL FİKİR İHSAN ETSİN…

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:51
30 Mart seçimleri diğer seçimlere benzemez. 30 Mart seçimlerinde oy verirken, vicdanımızın sesine uyarak, yeni, temiz bir Türkiye için oyumuzu kullanmalıyız.
Bu seçimde, yediyüzbin liralık saati rüşvet nişanesi olarak takan zihniyete mi oy vereceksiniz yoksa diğer temiz zihniyeti temsil edenlere mi?
4 bakan hakkında Büyük Millet Meclisi’ne gelen fezlekeleri okumadan, gizlilik aldatmacılığı yaparak, iddia edilen yolsuzlukları örtmeye çalışan zihniyete mi oy vereceksiniz yoksa bu işin doğrusunu-eğrisini araştırma yapmaya çalışan zihniyete mi?
Bir trilyon ile üç-beş kuruş diye dalgasını geçen, rüşvet iddialarının merkezinde olan kişilerin sahip olduğu zihniyete mi oy vereceksiniz yoksa babalarının gücünü kullanmayan siyasetçilerin çocuklarının bulunduğu zihniyete mi?
Gezi olaylarına katılanlara ateist, anarşist, çapulcu diye hakaret eden zihniyete mi oy vereceksiniz yoksa demokratik hak taleplerinde bulunanları temsil eden zihniyete mi?
Genel Kurmay Başkanını terörist diye hapse atan zihniyete mi oy vereceksiniz yoksa bu yanlışlığı ortadan kaldırmaya çalışan adalet savunucularının temsil ettiği zihniyete mi?
Paralel devleti kuran sonra da paralel devletçilik üzerine mağduriyet nidaları ile ortalığı inleten zihniyete mi oy vereceksiniz yoksa bunun dışında kalarak sadece Türkiye Cumhuriyeti’ nin bekası için uğraş veren zihniyete mi?
Yargıyı siyasallaştıran, rüşvet olaylarının üstüne giden savcıları, hırsızın üzerine giden emniyet güçlerini çil yavrusu gibi dağıtan zihniyete mi oy vereceksiniz yoksa haktan adaletten yana olanlara mı?
T.C.’ yi kaldıran, Türklüğümüzü simgeleyen “Ne Mutlu Türküm Diyene” deyişimizi ağzına alamayan zihniyete mi oy vereceksiniz yoksa bu zihniyete karşı çıkanlara mı?
Altın kaçakçısı, rüşvet dağıtıcısı diye iddia edilen kişinin “Senin önüne yatarım!” diyen zihniyetin temsil edildiği partiye mi oy vereceksiniz yoksa böyle bir ahlaksızlığı asla kabul etmeyip bunun karşısında olan zihniyete mi?
İnsanları sünni, alevi diye ötekileştiren, yazarların ekmeğiyle oynayan, “ya taraf olursunuz ya bertaraf” diyebilen, ayrımcılığın daniskasını yapan zihniyete mi oy vereceksiniz yoksa kardeşlik türküleri söyleyen, insanlara birlik çağrısı yapanlara mı oy vereceksiniz?
Müslüman geçinip te, Bakara Suresi için, “Bakara-makara” diyerek Allah’ ın ayetiyle alay eden kişilerin sahte Müslümanların bulunduğu zihniyete mi oy vereceksiniz yoksa İslamiyet’i yaşayıp ta, din bezirganlığı yapmayan sade temiz Müslümanların, mezhep ayrımcılığı yapmayan kitlelerin mensup olduğu zihniyete mi?
 
Elli milyar dolarlık özelleştirme, bunun iki misli ata mirası dediğimiz gayrimenkul satışı ve bu mirasyediliğin sonunda yandaş zenginler türetme, tek adamlılık yaratılan bir ülke, bu ülke için canlarını ortaya koyan, ülkenin kurucularına ise “iki ayyaş” benzetmesi yapabilen bir zihniyet…
Daha neleri yazalım, nelerin yanlış olduğunu söyleyelim? Allah sana akıl diye en güzel bir uzuv vermiş. Sen hala demokrasinin katledildiğini, ahlaksızlığın ülkede kol gezdiğini, ülkede karanlık günlerin yaklaştığını görmezden gelip her türlü şaibeli görüntülerin eşliğinde, halen şakşakçılık yapıyorsan sana sadece Allah akıl-fikir ihsan etsin diyebilirim…
Evet, daha ne diyeyim?

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.