güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

AHMET AKIN

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:48

            Futbolcuların çok sık kullandıkları bir deyim vardır: GOL ERKEN GELDİ. Anlaşılan yerel seçim adaylarına da yerelde iktidar olmak erken geldi. Diyeceksiniz dilinin altındaki baklayı çıkar, ne söyleyeceksen söyle. Ama biz söylesek de yazsak da siyasette bir saatlik zaman bile her şeyi değiştirebilir.

            Yanılmış da olabiliriz, hata yapmış da olabiliriz ama bizim şimdiki zaman şeridimizde gördüğümüz bu…

            Efendim, Sayın Ahmet Akın. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaymış. Hatta Güney Marmara Gazeteciler Cemiyetine verdiği röportajda, Balıkesir köylülerinin çektiği sıkıntıyı, köyden kente göçü nasıl durduracağını, bunun yanında Balıkesir’deki enerji politikalarının nasıl olması gerektiğini uzun uzadıya anlatmış…

            Sayın Ahmet Akın2ın aday olmasına itirazımı var mı? Asla. İtiraz etmek ne haddimize. Hatta, Sayın Ahmet Akın’ın aday olması alkışlanacak bir hareket. Sayın Akın o makama en layık isimlerden biridir.

            Yalnıız, CHP Tüzük Kurultayında alınan bir karar var. Yanlış hatırlamıyorsam, yerelde ve genelde aday olacakların ön seçimle mi atamayla mı olacağının kararını Parti Meclisi verecek.

            Şunun şurasında seçime ne kaldı ki? Dilimizin altındaki baklayı çıkaracak olursak parti meclisi bir an önce nerelerde nasıl bir seçim yapılacağını belirlemesi lazım. Belki acelecilik yapıyorum ama seçimin zorluğu göz önüne alınırsa adayların çalışma ekiplerini kurması buna bağlı diye düşünüyorum.

            Sözün kısası, Balıkesir’de seçimi kazanmak zor. Bu nedenle seçimi kazanmak için Sayın Ahmet Akın biçilmiş kaftandır. Kendisinin genç ve yetenekli bir politikacı olması halk arasında sevilen bir kişiliğe sahip olması, adaylığı konusunda görüşümüz pozitiftir.

            Evet, bir yazar- çizer olarak dileğimiz Sayın Akın’ın aday gösterilmesidir…

            Bu yazımızın devamı da var ama şimdilik kısa keselim Aydın havası olsun!

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.